Jump to content

finskestøver<3

Members
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

finskestøver<3's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. kjøpte en slik som har stått ute i 2 år og min har bøyd seg på langsidene, presenningen har revna og låsemekanismen på døra har ryki. Jeg kommer ikke til og kjøpe en slik igjen, og har bestilt meg ny fra kk import nå. skal du bare ha en billig en er den vel grei, men har inntrykk om at kvaliteten er så som så..
  2. Hvilken av disse revevarslerene burde jeg velge? http://www.jegeroghund.no/produkt/felle ... revvarsler og http://jaktfall.no/produkt/viltkamera-r ... resultater det med rekkevidde fra sensor til mottaker er ikke så farlig, heller hvordan sensoren fanger opp bevegelsene på åtet. reven sitter ikke å spiser på selve hovedåtet, men plukker det som er rundt og trenger da en som fanger godt rundt uten for mange "falske alarmer". hvem holder seg best i kulde? ser at spypoint varsleren ikke lager lyd, men bare vibrerer. trenger noe som vekker meg og er dette nok da?
  3. men er det normalt at hunder klør seg i ansiktet daglig?
  4. bruker vom og pro plan sitt for med laks
  5. kunne vært skabb, men er fin i pels så tviler på det. kan prøve å bytte mat. takk for svaret!
  6. Har en hund her som driver og klør seg i ører og ansikt, da spesielt over øye og kjakene. gjør vel dette et par ganger om dagen og det er ofte veldig intensiv og hard kløe. er dette normalt at de klør seg et par ganger om dagen eller er det grunn til bekymring?
  7. finskstøver har også god erfaring med Schillerstøver!
  8. så du tror ingen av de er noe særlig? kan man forvente noe særlig kvalitet av et så billig kikkertsikte?
  9. Har sett på to kikkert til en ikke så alt for dyr penge til 22 lr geværet mitt og fant to stykker: http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=26999 http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=27000 hvem vil dere anbefale av disse? skal bare ha til kråke/due jakt på jordet.
  10. prøvde og ha han i hundegård, men han bjeffer veldig mye. ligger på pute ved siden av senga på natterstid, men i bur på dagen. jeg forventer ikke annet enn at han piper hvis jeg skal ha han i bur på ettermiddag og kveldstid også.
  11. har ikke fått ordnet varme i hundehuset enda, så får ikke brukt det nå. har troen at han roer seg med alderen, men siden han ligger i buret fra rundt kl 7-16 i hverdagen hender det at han bare blir liggende og pipe inne i buret, selv om det står i stua med oss andre. Takker for mange tips så langt!
  12. Noen tips til hvordan man kan få hunden til å roe seg inne? hunden vandrer og vandrer og får aldri lagt seg ned, selv om den har puter og tepper å ligge på. hunden bor inne hele året (litt i hundegård om sommeren). Er veldig frustrerende at den aldri får lagt seg til rette. hunden er vell 18-19 måneder.
  13. okei! takk skal du ha, finner ikke mapsource noe sted
×
×
  • Create New...