Jump to content

kiwihuter

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

kiwihuter's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Om noen trenger en godkjent ettersøkshund med fører, er det bare å ta kontakt. 1 år og 3 månder gammel strihåret dachs som fikk 1. premie på blodspor og 9 poeng på ferskspor. Sporer utrolig godt på elg, hjort,rådyr og ingen problem med å spore potedyr heller. Område: omkring i Sør-Trønderlag.
  2. Det er ikke snakk om bane skyting, har opplevd dette mange ganger i år jeg også, og jeg har skutt over 15 000 skudd i år på bane. Grunnen til dette er at de bruker feil ammo. Bismhut, stål, zink eller tungstein fungerer svært dårlig. Jeg har skutt på tiurer på 10 meters hold bare så fjærene fyker, men de legger seg bare på vingene å seiler langt bort, og når de da mister høyde og kræsjer, springer de å gjømmer seg. Vurder heller å ta sjangsen på å dra til sverige å kjøpe bly, bedre å bruke skudd som dreper enn å bruke skudd som skader. Jeg har lært at dyr skal lide minst mulig.
  3. men de som er terminfestet, må de være godkjent i nox registret, eller er det nåkk med bare id-chipping?
  4. http://www.nkk.no/nkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=7158 Mann trenger vel ikke å registrere hunden i NOX i følge dette for kun godkjennelse som ettersøkshund?
  5. Takk for svar, det var NOX jeg var ute etter
  6. Hei, har prøvd å lest litt på forumet, men finner ikke ut noe spessielt om det jeg lurer¨på. Spørsmålet er som følger: Har en hund som jeg skal gå blodsporprøve med snart, men han er ikke registrert i NKK, og jeg har hørt noe om at det finnes en annen plass man kan registrere seg for å få hunden som godkjent ettersøkshund? Han er id- merket!
  7. Vi har skutt 17 rever nå, med en slik lekebamse! Effektift som F...!
  8. Du bare klemmer så det høres ut som en veldig strisset mus eller sint lemmend. For å få ekstra lyd, så kan du ta ut fløyta som er i den, og blåse med munnen. Blås innover, men pass på at du ikke får den i vrangstrupen!!!
  9. Vi har vel kunna skutt 10-15 til, men litt dårlig plassering, feil våpen til feil tid, dårlig kammo, og slikt! Det kryr av rev her!
  10. Lekebutikker, Leker for barn fra 0 Måner, sånn med piplyd inni, eller katte og hundeleker. Koster fra 10 kr og oppover.
  11. Vi er et jaktlag på 4-8 personer som har skutt 17 rever på 7 dager. Den første natten ble det hele 5 rever. 2 kveld ble det 3, kun 2 på bildet fordi den 3 ble skutt litt seinere 3 kveld ble det 3, og 5 dagen ble det 2. Natt til 21 juli ble det skutt 4 rever til. Alle ble skutt med lokking fra den bamsen dere ser fra første bilde, extremt effektift! Jaktlag består av Trond Erik Hunter Holshaug, Anders Refshet, Erik Rosted, Snorre Vongrven, John Olav Lenvik, ole Herman Johansen Og John Åge Rogneslien.
×
×
  • Create New...