Jump to content

588

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 588

  1. Har brukt formtre på min GPS. Sete fast etter over 20 år sidan fyrste gong det vært lagt på. Har lagt på og justert fleire gongar etter det. Hånda har forandra seg litt i løpet av åra somhar gått. Ikkje så mykje men nok til at små endringar har vore nødvendig for å få rette rekylopptaket i hånda.
  2. Fin: Walther GSP Grov: S&W 586 (om det er viktig brukar eg GSPen med 32. Men gidd ikkje ligge å plukke tomhylser so eg brukar revolveren.) Revolver: S&W 586
  3. Det har eg faktisk aldri tenkt over. Men det går som eg skreiv å heve brillene litt. Skal teste ut å legge hovudet litt på skrå.
  4. Liggande på magen er eit hærk av ei skytestilling. Må justere på brillene for å unngå at siktelinja blir heilt i øvre kanten på brillene. Står blinkane litt høgt i tillegg blir det eit merkelig siktebilde med sikta nesten klin inn i augene. For min del hadde det vore bedre å skyte med dårligaste hand framfor liggande på magen.
  5. Kom litt på feil plass....sorry
  6. Skyter grov, fin og revolver. I den rekkefølgja. Brukar revolveren også i grov. (Gidder ikkje ligge på kne i lyngen å leite etter tomhylser.)
  7. Feltskyting er 6 skot i serien. Om ein ikkje har våpen som kan lade 6 skot, har ein feil våpen.
  8. Det er dette kjedelige med skyting, for å bli god så må ein øve. Mengdetrening med 22LR og tørr-trening må til. Kor mange har råd til å smelle avgarde 9mm eller 45 i det antall som skal til for å bli ein god pistolskyttar ? Klart om det berre skal smelle og lukte krut er det det same kva ein kjøper fyrst. Men om ein har ambisjonar om å bli ein god skyttar er det i hovudsak mengdetrening med 22LR som gjeld.
  9. 588

    Våpenpuss

    Pussar 22 kal. GSPen kun ved å fjerne drit under hylseutkastaren for å unngå klikk. Har avtrekk av gamlesorten som treng å badast i olje av og til for å gje jamne avtrekk. Er ikkje so aktiv som eg var for 15-20 år sidan, skyt no ca 3-4000 skot i året på trening og konkurranse. Passar på at kammeret ikkje er fullt av drit for å fungere skikkelig, men pussar ALDRI rett før konkurranse.
×
×
  • Create New...