Jump to content

Terje 68

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Terje 68's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kunne egentlig bare ha brukt et smilefjes til dette prosjektet. Det står stor respekt av dette du har gjort her, det er ikke bare å lage dette. En ting er å vite hvordan det skal bli når det er ferdig en annen ting er å bruke feks overfres og andre verktøy når man ikke har holdt på med det før, hvordan man skal gå frem osv. Dette har du klart med glans og ser de rette personene dette inlegget ditt har du laget en JÆVLIG bra søknad om jobb her Er ikke mye tid til damer da all tid går med til børse og kuler å krutt vil jeg tro Stå på Stian
  2. Ja, vi får no se hva det blir etter hvert.
  3. Takker for svar. Men det er ikke ute på tur promblemet er, det kan være når dem skjønner at turen er slutt eller fra bilen og inn til huset feks. Ellers er dem ganske lydige. Får brukbart med turer og trim gjør dem og.... Ute på tur holder dem seg innenfor et passe område og kommer når jeg kaller på dem, vet ikke om det er bare fantestreker, men skulle gjerne vært det foruten.
  4. Terje 68

    Dressur

    Hei. Et par smp ang Gordon Setter. Har to gutter en på 3 og en 1,5 år. Greie og gode hunder, men av til vil de ta seg en tur på egen hånd. De kommer jo igjen etter en liten stund, 10-20 min, men noen er jo redd for hund og de kan jo bli overkjørt. Har noen tips el råd for å løse dette. På forhånd takk
  5. Noen som har erfaring med 243 til R93 Lurer da på presisjon og ladedata
  6. Takker for svar så langt. Kan 222 være et alternativ kansje? Tenkte jeg skulle bruke den til toppjakt, rev, sel og div forefallende:) Tar i mot tips med glede:)
  7. Lurer på å kjøpe et løp til min R93. Har idag 3006 med Atec Maxim demper og tenker da på 243Win i tillegg. Tenkte å kjøpe et slikt brukt, men det var lettere sagt enn gjort. Er det noen som har erfaring med slikt på R93, og evnt andre kal i samme sjangen. Jeg lader selv
  8. Terje 68

    garmin 320

    Jo fikk det da til etter litt frem og mye tilbake noen ganger
  9. Terje 68

    garmin 320

    Har et spm ang 320 og halsbånd. Jeg har to bånd og hadde begge inne på gps enheten, men når jeg skulle bruke den her om dagen fikk jeg bare inn den ene. Lyset blinker likt på begge. Er det noen som har peiling på dette så hadde det vært fint.
  10. Har no nettopp fått heim ny invisterigen min, en R93 Skandinavia 3006 med a-tec demper og 3-12*50 Duralyt på. Har no fått prøvd den litt i helgen og må si meg meget godt fornøyd. Prøvde no litt forskjellig ammo og ble overrasket hvor likt de gikk, har ikke hatt samme erfaring fra den andre muskedunderen jeg har. Har no ikke mye erfaring med denne enda, men jeg må si at det kjennes bra ut så langt. Har forøvrig fått veldig god hjelp og fin service på Brukås sport.
  11. Takker for tips så langt
  12. Har no nettopp fått heim ny invisterigen min, en R93 Skandinavia 3006 med a-tec demper og 3-12*50 Duralyt på. Har no fått prøvd den litt i helgen og må si meg meget godt fornøyd. Prøvde no litt forskjellig ammo og ble overrasket hvor likt de gikk, har ikke hatt samme erfaring fra den andre muskedunderen jeg har. Har no ikke mye erfaring med denne enda, men jeg må si at det kjennes bra ut så langt så langt. Har forøvrig fått veldig god hjelp og fin service på Brukås sport.
  13. Terje 68

    Lade tips

    Hei Lurer på om det er noen som har gode ladedata til 3006 for Blaser R93 som de vil dele med meg. Ønsker for både bly og helmantel
  14. Mener også at det blir best resultat slik Mauser 68 sier. Hva skal man ellers gjøre da? Veldig viktig at man får sirkulert lufta rundt slaktet gjærne med vifte, spes hvis det er fuktig vær. Sett en kjepp i mellom på mellombrysbenet slik at en får god åpning. Jeg bruker å løsne på bogene slik at de henger fast i slaktet enda og henge dem opp i et tau el lignhvis det trengs, da kan man ta bort mye blodutredelser i og ved skuddsåret. Blir fort lukt i slike områder.
×
×
  • Create New...