Jump to content

browningx

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

browningx's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det mulighet for å montere kickstop i alle r93 modellene eller må den modifiserte på noe vis?
  2. Skaffet meg i dag en Blaser R93. Problemet er at jeg ikke får ut sluttstykkehode og får ikke sikringen av? Noen tips?
  3. Noen som vet forskjellen på en vanlig r93 og en savanna spesial? Er det bare fargen? Er savanna spesial samme våpenet som en r93 professional?
  4. Har lada denne kulen i min Browning Xbolt 30-06. Norma Hylser og Federal Hetter Minsteladning 51gr (mener eg) samlet på ca. 15 mm med utgangshastighet på ca. 730ms Maksladning 53gr (mener eg) samlet på ca. 20 mm med utgangshastighet på ca. 810ms Ladeboken versjon 6 jeg har. Har hørt av mange at kula lager ganske kraftige sår i viltet som resulterer i store kjøttskader, men har ikke prøvd denne på vilt enda. Men kommer til å lade meg flere kuler av denne sorten og prøve de nå i hjortejakta. Kan nevne at Norma Trainer går elendig når man har skutt inn våpenet for denne kulen, så prøv noe annen treningsammo først.
  5. Åsane JFF Rifleskyting Tirsdag 17.30 - 20.00 og Torsdag 17.30 - 20.00 Skyting og mulighet for oppskyting begge dagene. http://www.asanejff.no/ Digital bane!
  6. Hei, Har begynt med hjemmelading og koser meg med det. Har ladet noen jaktpatroner med Nosler Accubond 180gr og fått bra presisjon osv. Blir dyrt å fyre av halvmantel kuler i hytt og pine så det jeg lurte på er hvor jeg kan finne lade data til feks http://www.borselars.no/sellierandbellot-fmj-cal-30-180gr.html ?? Kan jeg bare ta ladedata fra en annen 180gr fra ladeboken? Ønsker å bruke Norma 204 krutt ettersom det nå står her allikavel. Googlet en del men finner ikke noe brukenes svar. Eventuelt tar jeg imot andre forslag til billige ladninger av trenings ammo Takker for svar
  7. Hei, var innom gsport i åsane begren i dag.. Mye gode tilbud blant annet 50% på beretta silver pigeon pris etter avslag der var 12 000.. En del andre våpen også. Tilbudet var i dag og i morgen. Hadde 2 beretta igjen når jeg dro derfra i 8 tiden. Tenkte no bare å gi beskjed om noen er interresert..
  8. Takk for tilbakemelding.. Bestilt meg en nå, og ja man kjøper mye mer enn man hadde tenkt
  9. Mye billig på jaktfall.no for tiden ja... Låner tråden litt Noen som har erfaring med denne jaktdressen: http://jaktfall.no/index.php?nr=90&case=4&id=638&idkategori=974&kat_name=&prod_name=Jaktdress%20i%20toppkvalitet%20til%20sjokkpris!&startrow= ?? Ser ut som om den har en del lommer og 15000mm vannsøyle er ikke så gale. Prisen er i allefall ikke noe å si på?
×
×
  • Create New...