Jump to content

duejeger

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About duejeger

 • Birthday March 2
 1. Ja, er jo klart det.. men siden det er første året og har ikke prøvd dette før, så lurer på om jeg begynner smått med 3par med lokkender tenker det samme med lokkefløyte, trening gjør mester.. Bor ved en litt større innsjø, med mye elver og grunner med siv jeg ofte har sett de slått seg ned.. få høre med noen grunneiere fremover.. Men takker for svar!
 2. Hadde tenkt meg å prøve andejakt for første gang iår.. Går til innkjøp av noen lokkeender, men vet ikke hvor mange som trengs, noen som har peiling? Noen som har erfaring med lokkefløyte til stokkender? evt type? Takker for svar:)
 3. Okei. takker for svar:) Har tenkt litt på den Aimpointen med lang tube.. er vell noen som har erfaring med kikkertsikte?
 4. hei:) noen som har formening om rødpunkt eller kikkertsikte til kombi? Skal ha meg et sikte men er usikker på hvordan.. skal brukes til det meste av vilt, rådyr,rev,skogsfugl,hare, osv... Har sett på f.eks Aimpoint og Bushnell rødpunkt men har ingen erfaring med dette så vet ikke om det er noe å gå for.. Har også sett på en Nikon Titan hos en lokal jaktbutikk med lav forstørrelse m/lys.. Er mange andre merker på markedet men har ingen erfaring med det så vet ikke hva jeg skal satse på eller ikke.. Håper på innspill på dette ) På forhånd takk for svar
 5. Er tilbake med nytt budsjett Vurderer rødpunkt kontra kikkertsikte med lav forstørrelse m/lys. tittet på litt forskellig men er et vanskelig valg.. skal brukes til det meste av vilt, rådyr,rev,storfugl,hare osv.. Noe formeninger om dette? Rødpunkt jeg har sett på er bla Aimpoint, Bushnell. Kikkertsikte bla Nikon Titan.. Takker for svar
 6. duejeger

  Reveåte

  Takk for svar da tester jeg det så skal vi se om det blir noe traffik:))
 7. duejeger

  Reveåte

  Hei:) lurer på en ting ang reveåte.. Går det fint å legge oppkuttet makrell sammen med hundebløtfor?? og strø tørrfor rundt åtet? Takknemlig for svar
 8. Ja, har også tittet på Vortex og tasco menne får ikke bestemt meg Trur jeg nesten går for en Sightron S30-5 rødpunkt.. men tittet på Vortex sine billig modeller og ser greie ut men kanskje det er noen som har noe formeninger om det? legger inn noen div linker av de jeg har sett på : http://www.jaktfall.no/index.php?nr=90& ... &startrow= http://www.jaktfall.no/index.php?nr=90& ... &startrow= http://www.jaktfall.no/index.php?nr=90& ... &startrow= http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=15901 http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ..
 9. har tenkt på den Sightron S30-5'en pga er ikke gælig pris og virker grei etter min smak.. Tenker nå at budsjettet er rundt stramt rundt maks 1700kr. har jo også tittet på kikkertsikte til Jahtijakt også, der er det opplyst retikkel men minste forstørrelsen der er 1,5-6x42 til en 1395kr som også virker greit etter min mening.. Men er jo godt å få innspill fra andre også Bare fortsett med det:))
 10. Kikkertsikte V.S Rødpunkt... Lurer på om det er noen som har noen formeninger om dette ?? leter etter et sikte til kombi og lurer jo på om hva som egner seg? Noen som har tips og formeninger om Sightron S30-5 rødpunkt f.eks. skal generelt brukes til rådyr, hare, storfugl o.s.v Takker for svar:)
 11. Noen som har noe tips til sikte på en kombi? Rødpunkt eller kikkertsikte? har tittet på et Sightron S30-5 Rødpunkt på jaktfall.no, noen som har erfaringer med dette?? På forhånd takk:)
 12. er en stund siden sist jeg var innom her og har enda ikke fått gjort noe med hagla,, tenkte å prøve snart men er litt skeptisk: spretter ikke den fjøra ut når du skrur opp??
 13. var ved jordekanten ca 0600 idag bokstavelig talt var det stapp fullt med duer som letta fra jorde samtidig , rått !!! det kom duer jevnlig i hele dag , og det datt totalt 33duer i bakken var en knall dag og bare sier det,, formasjoner på lokkeduer har ingen ting å si,, vi satt de bare hulter til bulter og funka like bra,, duene slo seg ned og spillte ingen rolle om de sto med nebbet mot vinden eller et annet sted,,,hulter til bulter funka bra
 14. nå er det bare å smøre seg med tålmodighet ,, bonden treska erte åkeren i går og mesteparten av ertene har dotti av så det ligger masse erter på jordet,,, var å tittet på jordet igår og det krydde bokstavelig talt med duer!! dette ser lovende ut nå er det snart å pakke sekken og gjøre seg klar,, søndag morgen kl 0500 sitter vi ved åkeren ladet og klare,,,, får håpe på suksess
 15. aaah!!!, bare 3 dager igjen nåå nytting tips melk om duekarusellen,, det må jeg prøve 3 DAGER !!!!
×
×
 • Create New...