Jump to content

felix

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. Hmmmmmmm vart litt feil det er nok ikje 25 kg. Er ein vanlig beagle.
 2. Er det noken av dere som har prøvd jerven posen til hunden. Noken som har peil på størelse til ein beagle ser at det er opp til 20 kg eller 40 kg. men min er ca 25 men vil ikje kjøpe den for stor heler.
 3. Felleskjøpet må du helt til førde for og finne. Må finnest noke nermare. Bere og spør på den lokale butikken det dei veit sikert om det.
 4. felix

  Garmin Astro

  Spør sikert dumt men prøver forde. Er det noken plass ein kan fine ut kor langt jegeren har gått under jakta eller er det bere hunden ein kan fine ut av. Veit det ligger på Tripcomputer men den er vel total men lurer på om det er andre plasser ein kan finne den og
 5. felix

  Garmin Astro

  Lurer på om det er fare ved og bytte antene mens gps står på. kan kontakten bli brent eller skal deta gå bra. Tenkte på dei gangane som ein bruker orginal antene og vil bytte til lang pisk.
 6. Hei. Er det noken som har erfaring med dene kombien. Skal bruke den for det meste på rådyrjakt med hund. Har aldri prøvd kombi før så er veldig uerfaren, har brukt hagle eller 30.06. Ossen kaliber er best og bruke til deta. Kune også tenkt meg kikert på den. Ser det er ein bilig kombi men er vel kansje grei kvalitet forde vel.
 7. Er de noken som jakter i Kongsberg hær. Har dere set hare der i år og eventuelt kor. Er ikje ute for og skyte vist de er lite av dei men har ein hund som trenger og finne dei og trene på. Hade vært fint om noken kune hjelpt med med de.
 8. felix

  Garmin Astro

  Ossen er prisen på svinesund da vis dei har den der noken som veit de.
 9. felix

  Drivstoff til primus

  takk for mange fine og utfyllande svar.
 10. Ossen drivstoff bruker dere til primus av typen som forsvaret bruker.
 11. Driver med Harejakt eg så lurer på om de er opservert noke av de og i ossen del. Jakta sør for meheia i fjord uten å se noke som helst.
 12. Er det noen som jakter i kongsberg her inne.
 13. Er de andre som har hund som er red for torevær. Aldri merka de før på min heller men i sommer er han blit red nor de torer. Han skjelver som et ospe løv. Noken som har tips om de.
 14. Ja da var vi i gamg med ettersøkskurs i Vestfold har hat teorien og i kveld lagt spor som vi skal gå i mora, detta blir spenande.....
 15. felix

  30-06 amo

  ja den har eg og brukt og er kjempefornøyd. Men sist eg var der var dei tomme.
×
×
 • Create New...