Jump to content

Modem

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Modem's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da er haglekjøpet i boks. Etter å ha klådd litt på en god del hagler, og lest litt rundt inne på forumet så falt valget på ei Franchi Falconet SB Presision 12/76. takker for alle tips og råd underveis.
  2. Til motsettning så brukte jeg stålskudd merket 1050 bar i ussr baikalen min de første fem åra jeg jaktet sjøfugl. Fant ut etterhvert at den er merket 65Mpa (650 bar), men det har gått helt fint med hagla
  3. Heisan Hvordan går det med silma hagla di? Lurer litt på å kjøpe en selv.
  4. Har nok bestemt meg for en o/u hagle og ikke halvauto. Jeg var en tur innom wingevåpen og prøvde Franchi falconet s dlx, virket som en ok hagle det. Har også vært en tur på xxl og prøvd silma, og følte at den passet litt bedre men begge kolbene var litt lange for meg. Den gamle ussr baikalen jeg har idag tilpasset jeg selv ved å kappe stokken selv, men kunne gjerne tenkt meg en å fått en godt tilpasset hagle når en skal kjøpe seg ny. Er det vanlig at man tilpasser hagla utifra mål når man er i butikken, eller drar man til en børsemaker som sjekker hvordan det ser ut når man "monterer" hagla? Har noen tips om butikker med litt utvalg av hagler som jeg bør dra til, og litt peiling på å finne rett hagle?
  5. Sabatti jakt lettvekter ser ikke så dum ut, må sjekke om det er noen butikker i østfold som har den inne. Den billigste av dem har fast trangborring 1/4 - 1/2, er det noen vits å legge i noen kroner ekstra for å få løse choker??? Har aldri hatt hagle med choker, så vet ikke om det er noe man har så veldig bruk for.
  6. så det meste av Italienske hagler blir produsert om hverandra, nesten som bil-bransjen. Har du noen erfaringer med light hagler, eller silma?
  7. Heisan Jeg er ute etter en light hagle til bruk på rypejakt og skogsfugljakt, lei av å bære på den gamle ussr Baikalen som jeg har idag. Er ute etter å prøve å finne en hagle til rundt 10.000 Har sett litt på Franchi og silma. Berettan blir nok litt i dyreste laget. Syntes forøvrig silma hagla var god å holde i, men lurer på om det er ei hagle jeg kan stole på? Har sett noen tråder her, som det har vært litt problemer med silma. Er det noen flere merker jeg burde sjekket ut? Noen som kan anbefalle noe?
×
×
  • Create New...