Jump to content

7x75R

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

About 7x75R

  • Birthday 10/01/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

7x75R's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. 7x75R

    Garmin Astro

    Er det noen der ute som har erfaring med det problemet ? Har gått med sele for radio og Astro i 4 år, 3 første årene med en 220 og et år med 320, ikke skjedd noe med mine gepser....
  2. Sett deg heller et stykke unna det tråkket og la "håpet" søke det opp selv, hunden bir mer og mer sikker på seg selv fra selpp til slepp. Selv er sekken pakket og klar for slepp 00:01 i natt. Da skal haran få kjørt seg.
  3. Løpe mølle Helt supert, bikkja har fått 1-1,5 time på den annenhver dag siden jakta var ferdig . Så gutten er klar for slepp 00:01 i natt .
  4. Jeg var på det årlige møtet i bygda hvor det deles ut jaktkort, tok i den forbindelse opp en sak med en rep. fra styret i grunneierlaget om rollen til oppsynsmannen i bygda, da jeg hadde en episode i fjor. Den var som følgende: Jeg satt på rådyr post da det kommer en jeger med børse og legitimerer seg som oppsynnsmann og lurer på om mine papirer var i orden. Alle nødvendige dokumenter ble lagt frem og han takket for det, og la til at han hadde sluppet hund litt lenger sør i teigen. Ble sittende på stolsekken og funderte litt på dette. Hadde han lov til det ? han var jo ikke ute i embets medfør men ute og jaktet. Rep. fra styret mente at alle som sitter i styeret i grunneierlaget kunne drive oppsyn selv om de var ute på jakt. Jeg har ikke noe problem med og bli kontrollert men dette syntes jeg ikke hørte riktig ut.
  5. Er ikke en politimann , Jurist, eller grunneier som ville straffeforfulgt noen i dette tilfellet eller lignende tilfelle. Om det er Grevling eller Elg. Har du smelljernet i bilen, avliv og deretter meld ifra på 02800. Da kommer du til den lokale operasjonssentralen . Der svarer Politiet og de igjen varsler viltnemd/fallvillt gruppa i området.
  6. På min Valmet 412s står det på begge løpssetene Proof Tested. Hva betyr dette?
  7. 7x75R

    Valmet 412 s

    Har vært så heldig og kommet over en veldig pen 412s med hagle/rifle 12/70-222 og et ekstra hagle løp i 12/76. Spm mitt er kan jeg smelle stål i hagle løpene ?
  8. ingen som har sine hunder i Agria ? de er jo best på hund. Har mine hunder forsikret hos de .På 8-9 året nå jeg bruker disse og der har det ikke vært spm. når uhellet har vært ute. Er veldig fornøyd og kan trygt anbefalle disse videre. Elite Forsikring hos Agria.
  9. MALLE - Jeg er faktisk mye mer engstelig for at "annet hvert hus" i bygda har anskaffet seg en eller annen form for sinna bikkje av stor størrelse for å holde de "farlige rovdyrene unna". Uansett hvor jeg beveger meg må jeg på et eller annet tidspunkt passere minst en sinna og understimulert rottwiler, shæfer eller tilsvarende. Disse står som regel lenket til husveggen -når de ikke er opptatt med å stikke av. Det er vel litt fler understimulerte ælg bikkjer der du bor en de du nevner her;)
  10. Jepp, de har antagelig mye til felles med disse "rovdyrene": http://www.bondebladet.no/gaardsdrift/2010/10/19/mange-flere-drept-av-storfe.aspx Dyr er dyr - og de aller fleste vil kunne skade og drepe mennesker - gitt de rette omstendighetene. Tragisk historie uansett. hehe, helt riktig dyr er dyr !
  11. Dypt tragiskt . Men dette sier vel litt om disse dyrene , selv om de er i fangenskap og sosialiserte..........
  12. Landstreff for Drever 9-10 Juni i Mysen. www.Drever.no for mer info Dette blir en kjempe helg.
  13. Hvil i fred Gunnar, som du alltid ville bli kalt. Jeg var så heldig og få en del lange og gode samtaler med deg. Det er med stor sorg budskapet kom. Du vil aldri bli glemt for den jobben du gjorde under og etter Krigen.
  14. 7x75R

    Beretta spørsmål

    Ikke enda , har sendt rundt litt mailer og avventer svar.
  15. 7x75R

    Beretta spørsmål

    Takker så meget for svar. Da er jeg opplyst. Den i synt jeg skal ha
×
×
  • Create New...