Jump to content

trophy

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About trophy

  • Birthday 09/29/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

trophy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, vurderer sterkt å kjøpe zeiss dialyt , å bruke det som spottingscope. noen som har testet dette eller andre ? http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=2330
  2. trophy

    rev /sau

    Ok jakter vel litt rundt forbi i Gjesdal kan nevne Madland , Gjesdal , men holder meg vel mest på Eidland
  3. trophy

    rev /sau

    Hvor i gjesdal var det du hadde sett dette? er nemlig i fra ålgård så og jakter i nærområde....
  4. Har en Swarovski EL Swarovision 8,5x42 er noe av det beste jeg har sett gjennom. Sist år så jaktet jeg med en Zeiss Victory RF. Jeg vil nok gi Swaroen den beste karakteren her, Grunnet kantskarphet og generell klarhet i hele bildet. Men begge kikkerter er jo klare "mercedes" merker innen optikken. Mitt råd er å legge inn en "god del" slump med penger i kikkerten. Du får som ofte det du betaler for !
  5. Hei, er i fra Ålgård/Gjesdal område, tror at Hareland Skytterklubb åpner i slutten av Juli/begynnelsen av August Eller har du et behov for å skyte inn rifla med en gang? Trophy
  6. Har heller ingen problemer med min T3 Lite i 30-06. Reklamasjon ?
  7. Swarovski er et meget godt merke, men Zeiss er vel hakket bedre etter min mening, har alltid ment at Swarovski har best Håndkikkerter, mens Zeiss lager bedre kikkersikter, men kanskje mange som er uenig , smak og behag, jeg går i hvertfall alltid for Zeiss når jeg skal ha kikkertsikte, grunnet skummringsegenskapene, og at jeg liker Zeiss generelt. Men det er hipsan hopsan hva du velger, begge er "mercedes merker" innenfor optikken.
  8. Har en Zeiss Victory RF 8x45 og en Swarovski EL 8,5X42 Swarovision, jeg har jaktet med zeiss sin de siste to årene, og har vært meget godt fornøyd, selvom det kan bli i tyngste laget, nå i år har jeg innvestert i swaroen , JEG har aldri sett en skarpere kikkert og er etter min mening den beste kikkerten jeg har, ( litt synn at den ikke har avstandsmåler) men fremover så kommer jeg nok til å gå for swaroen uansett.
  9. Tikka T3 Lite 30-06 Zeiss Diavari Classic 2,5-10x50 A-TEC demper Maxim. Norma-Tofot. Og selvfølgelig Norma Oryx.
  10. Vil takke alle som kom med gode tips og svar. Det endte da til slutt på Swarovskien Blir en trofast jakt kammerat fremover Tror faktisk ikke det er en eneste nettside der du får så gode tips og hint som kammeret Ha en fortsatt fin kveld
  11. Bestiller kikkerten gjennom "kjente" så får den for rett over 12 000. meget bra tilbud ! Noen som vet om noen hovedforskjeller mellom Zeiss og Swarovski ? hvilket merke er best osv?
  12. Etter noen vurderinger og et par telefoner, mailer osv til forskjellige jakt butikker så har jeg endt opp på : http: //www.schouvapen.no/produkter/jakt/optikk/swarovski/handkikkerter/el-8_5x42-w-swarovision/ Noen som har noen innvendinger ?
×
×
  • Create New...