Jump to content

erikhvidsten

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

erikhvidsten's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hei. Jeg får en Sauer 404 i løpet av ikke så alt for mange dager. Har fra før en 202 med Leopold qr montasje på. Har en Zeiss i 2,5-10 og en Swaro 1,1-4. Kunne godt tenkt meg å bruke kikkerter om hverandre på de to børsene. Har noen et godt forslag her som ikke vil koste en årslønn?
 2. Hei. Vil friske opp denne litt. Trur jeg har funnet noe som er enda enklere. Man legger opp en rute på lommekjent.no der terrenggrensene går, laster de ned og imorterer det i basecamp. Så er det bare og overføre det til Astro;n. Mulig du må gjøre om fila fra DNX til TNS men det gjør du i basecamp. Så må man gjøre den prosessen trådstarter forklarer nederst med innstillinger på Astro.
 3. Hei. Noen som har rukket å kjøpe nye Icom prohunt compact og eventuelt kan være så elskverdige å dele sin erfaring med den? Skal ha ny radio og tråler markedet litt. Har Icom fra før og har vært veldig fornøyd men den er 15 år og moden.
 4. Hei. Noen som har erfaring med Icom pro hunt D60? Må ha ny radio og vurderer å kjøpe digital.. Erik
 5. Godt å se jeg ikke er alene om min positive opplevelse av sekken . Spørs om det blir en Gaupe modell etterhvert og. Er forøverig enig med personen som skrev at det hadde vært fint med en modell midt i mellom. Jeg og slet litt med knirkelyder i starten, men dette ble bedre når jeg fikk justert inn sekken.
 6. Hei godtfolk. Ville bare dele mine erfaringer om den største sekken til Vorn. Den ble nok brukt ca 40/45 dager på elgjakt, stort sett som hundefører. Erfaringene jeg har med den er veldig bra. Stort sett ikke noe problem å stille på los med unntak av et tilfelle som det var veldig tett og mye tørrkvist. Fikk også testet qrr systemets hurtighet ved en annledning da det kom en okse veldig overraskende på. Det går like fort å ta ut rifla som om du har den i stropp på skuldra. Det er også mange kjekke lommer, rom og løsninger. Dere som bruker Astro og radio bør også vurdere holderen en får kjøpt som tileggsutstyr, den fungerer supert. Konklusjonen er at jeg trygt kan annbefale denne sekken. Om jeg kunne valgt selv ville jeg nok hatt den i loden stoff om det var mulig. Funderer litt på om dette kanskje er mulig å lime/sy på på de viktigste stedene. Hører gjerne fra andre som har brukt sekken Erik
 7. Er der jeg handler. Har du klær derfra?
 8. Hei godtfolk. Jeg er i ferd med å bestille meg en Tahr XP Anorak og en Nahanni Shirt fra New Zealand. Er ganske sikker på at dette er bankers klær da jeg har flere kompiser som skryter det opp i skyene. Lurer dog på om noen av dere har erfaringer med andre klær fra Swazi? Greit å vite om det er noe mere jeg MÅ bestille da jeg først skal gjøre det. Dette er klær som jeg fortrinnsvis kommer til å bruke på elgjakt så set er et must at det er "lydløst".
 9. Takk for svar BMT. Det er jo litt synd at det er slik. Mener at det fungerte fint på de gamle adventure kartene. Regner med dette er slik fordi garmin sikrer seg bedre mot pirat kopiering? Var sikker på at noen kloke hoder hadde klart å få til dette nå Så for meg at dette skulle bli så bra i og med at jeg nå har eidomsgrensene og se etter. Hadde blitt helt strøkent.
 10. Hei godtfolk. Mulig det står en oppskrift på dette her men jeg finner den i så fall ikke. Jeg har en astro 320 med premium kart på. Det jeg sliter med er og overføre kartene fra 320 over på mac. Bruker Basecamp. Det jeg har planer om er og få laget grenser på kartet så alle på jaktlaget kan se eksakt hvor vi kan jakte Har noen en idiot sikker måte og gjøre dette på og settes det stor pris på.
 11. Hei. Har ei hagle som jeg selv mener er for fin for mitt bruk. Lurte på hva dere som kan dette mener jeg bør ta for den. Selges vistnok nye i dag og. Her følger infoen som står på esken: Gebr Merkel 201 Modell 2013 1 501 Kaliber 12 Løpslengde 71 engelsk sjefte Boring 3/4 og 1/4 Mod 1979 Auftrag: 93006 (gudene vet hva det betyr) Hagla er ikke skutt med.
 12. Hehe. Nå er ikke dette min hund så tar meg ikke nær av det Bruker den dog mye. Nå er virkningen på vei ut og hunden er på go vei tilbake til sitt gamle driv. Vanskelig å komme frem til noen konlusjon for min del. Han er i bedre form nå enn i starten av jakta. Det jeg syns jeg merker størst forskjell på er intressen. I starten av jakta kunne han gi seg etter 500 meter hvis elgen ikke ville stå men i går hang han på i nesten to mil. Litt heit i uttaket med det satser jeg på at bedrer seg med litt mer erfaring. Takker igjen for alle innspill. Kastereringen blir ikke fornyet
 13. Takk for svar folkens. Utifra det som har kommet frem virker det som om dere har ganske sprikende erfaringer. Kan jo hende det er individuelt hvordan hundene reagerer på dette. Hunden jeg snakker om har aldri hatt noe problem på jakt før nå. Det ble gjort for å få den roligere rundt andre hunder. Spørs nok om chipen blir borte for godt nå.
 14. Er vel noe tilsvarende ja.. Trur dette var noe nytt som var kommet.
 15. Hei. Har i år gått med en gråhund som har fungert udmerket i to år. Fikk meget gode prøveresultater i fjor. I år er det som om en bryter er skrudd av. Slår ikke ut og gir seg etter kort tid i los. Hunden har blitt satt inn en chip på som steriliserer den i seks måneder. Dette har og resultert i noen kilo ekstra. Noen som har noen erfaringer rund dette?Kan chipen ha forstyrret hormonner og dermed jaktlyst innkludert, eller skylldes det andre ting?
×
×
 • Create New...