Jump to content

martintorb2

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

martintorb2's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. kan ikke si det er noen merkbar forskjell, bruker en swarovski med kort øyeavstand 8-11 cm uten problem. synes den har bedre balanse enn m03 noe som kanskje har innvirkning på rekylopplevelsen.
  2. har hatt m03 ekstreme med 6,5x55, 3006, 300 wm og 375 h&h. var rimelig fornøyd med denne og god presisjon på alle pipene unntatt 3006 løpet. treffpunktet var uforandret ved pipebytte, selv ved skyting på lengre hold (600m) var det ingen forandring.Men, rifla er stor, veldig stor, og tung. har normalt ingen problem med tunge rifler , men dette fikk meg til å bytte til blaser R8, denne er 10 cm kortere da den ikke har låskasse med samme løpslengde som mauserpipene, samt at den er lettere enn mauser. den har knallgod presisjon som kanskje overgår m03 men det blir å være litt pirkete da begge riflene har god presisjon.et annet minus med m03 var at boltgangen lugget ved ladegrep,mulig dette bare gjaldt min. på R8 er jeg vel fornøyd med det meste,oppspenner, løpsbytte og kikkertmontasje er supert magasinløsningen består av mye plast, men det har fungert prikkfritt. har kun 6,5x55 og 375 h&h foreløpig til denne. mauser m03 er ei god stor rifle, men for meg ble blaser r8 et mye bedre valg.
  3. på min R8 med camostokk som ble kjøpt en mnd før jakta , begynte coatingen å forsvinne etter første jaktuka. Den er nå helt hvit i området hvor den har ligget mot ryggen under bæring. Ny stokk er nå på tur fra J&F uten camo.
  4. Har solgt ei M03 som jeg har brukt i et år med kaliber 6,5x55 , 3006 , 300 wm og 375 h&h. rifla fungerte upåklagelig og når det gjelder montasjen brukte jeg en s&b pmll til 6,5 pipa for langholdsskyting. fikk ikke testet denne på lengre hold enn 650 meter men ut til det holdet merket jeg aldri forskjell i treffpunkt. veldig fornøyd med presisjonen og løsningene bortsett fra lengde, vekt og sluttstykkegang.Det er et enormt sluttstykke som har samme vandring om du bruker 6,5 eller 375. denne ble solgt til fordel for en blaser R8 i kaliber 375 H&H og 6,5x55 med camostokk. etter å ha brukt denne i 3 mnd og nå hele elgjakta er jeg kjempefornøyd med den, at det er mer plastfølelse hos R8 kontra M03 er vel udiskutabelt, men for meg ble blaser som en åpenbaring og kommer aldri til å gå tilbake til M03 selv om begge er meget gode rifler.
×
×
  • Create New...