Jump to content

Feik

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Feik

  1. jeg vil skyte på søndag. jon fredrik Bærheim "feik" 338LM lyddemper som alle skulle hatt, med tofot og bak støtte - skyte poeng og en til : Arvid nesland "arvid.n" 308win lyddemper og tofot . skyte poeng Men jeg kommer på lørdag og vil holde gill og kamping med overnatting til søndag håper flere vil dette.
  2. Rusten er den samme hær ja. du demonterer den på samme måte som en hausken standar demper.
  3. hei tykkelsen på pipen kan kompanseres med større diameter på røret så det er ikke noe problem. Men jeg satser på å ha en diameter 40mm for at den skal være griere å få plass til i stokken. Vekten er ca det samme som en hausken standar demper med 36cm bakkammer. Så det er ikke den stor vekten. jeg ser en amrikansk produsent bruker karbon rør, men den fulldempingen koster ca 2500$ å det er litt mye for meg.
  4. hei Slik jeg ser det så er fulldemping en måte å få vekk maksimalt med lyd uten å få en enårm stor kloms fremme eller få en pipe som er veldig lang. jeg beholder 40-45-eller 50 cm avhengig av kaliberet. lengre pipe større efekt. Den jeg laget nå hadde større rør en den trengte men det var det jeg hadde da, så da ble det sånn. Nei med standar ammo får du ikke vekk lyden grunet kulen men du får vekk smelle som ikke er laget av kulen. Når du putter demper over hele løpet kan du gå ned i diameter og opnå gode resultater. + du får stivere pipe men det er bare bomus.
  5. kommer snart med bilder av flere fulldempinger og info.
  6. masse bra info hær. tro alle lærer litt av dette
  7. jeg vil gjerne si at jeg kapper alle mine piper som ikke skal skyte mere en 200m til 40cm og bruker lyddemper. kaliberene som er i bruk med demper er 3006, 308 og 223. Jeg er ingen stor jeger bare liker å skyte MASSE fort. Jeg har pr. dags dato aldri hatt en reklamasjon på hausken eller hatt problemer med dem, har heller ikke hørt om noen hær jeg bor. (men har hatt andre fabrikanter med masse gjenger som ikke går der de skal) Jeg gjør aldri ren demperen inni eller venter til den blir kald før jeg legger ut nye 50 skudd (mirasj er bare god trening ) Hvis dere søker litt på de demperene som er i utlandet, HVOR mang finner dere som er bare bygd opp av moduler???? Og hvor mange som er EN modul???? (flere ledd--Større risiko for feil. ER min personlige mening) Lyddempere er kommet for å bli, fordi den har flere positive sider en negative. Det skal også sies at mange har problemer for å innrømme brukerfeil fordi det kan virke flaut. Det er ikke flaut Det er menesklig. Fabrik feil er heller ikke til å komme unda. En demper med snø, sand, gjord, vann, pusse filler, eller masse teip har en større risiko for kort leve tid. HUSK og skru til demperen ofte da står den rett på løpet, den kan sku seg opp og da kan den i værstefall treffe kulen Men veldig bra at det er fokus på sikkerhet.
  8. Hei Pipen er på 42 cm Total lengden på røret er 50 cm Nei du trenger ikke skyte med subsonik, den tåler vanlig ammo. Presisjonen blir betraktlig bedre når du stiver av løpet med dette røret siden den blir gjenget fast fremme og bak. Denne riflen gikk fra 3cm til 1cm samling (grunnet mye snø ble dette gjort på 50 meter) Pris på dette er ikke satt enda. Det er fordi jeg jobber med å få så mage ferdig komponenter som mulig slik at dette blir billig. Målet med å lage slike ting er jo at erfaringer blir gjort og utbedret.
×
×
  • Create New...