Jump to content

subcz

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

subcz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det var på ingen måte en diskusjon om forbud eller ikke jeg hadde i tankene ved å poste tråden. For min del er det ingen tvil, den nye demperen skal brukes. Det jeg lurer på er om det har skjedd flere etter at det nye bakstykke kom på banen. Demperen det er snakk om ble kjøpt i høst, og har etter det jeg har lest den nye typen bakstykke.(serienr) Den har godt rett over 200 skudd. Angående skuddtakt, skyter et skudd, putter hylsa tilbake til boksen tar ut en ny osv... Skyter bare 3-5 skudd med demper, før den får hvile. Og kjenner alltid etter om den sitter før jeg skyter. I det farlige tilfellet som det vises til lenger opp i tråden der en demper har eksplodert skjønner jeg at det blir stilt spørsmål. Men regner også med at produsenten av den type demper det gjelder har ordnet opp i en så alvorlig sak uten at jeg kjenner noe mer til det. Jeg har som mange andre vært storfornøyd med Hardcore`n, selv om den har et mye omtalt utseende.
  2. Var på banen en tur i dag, og fikk en litt ubehagelig opplevelse. Ikke noe nytt for flere her, men den 10`ende smellen var litt uten om det vanlige. Børsa (en 7mm-08, 52cm løp) ,som lå slapt i venstre hånda steila og kikkerten kakka meg i panna. Smellen var usedvanlig høy. Litt forfjamsa tenkte jeg hva f... skjedde, hevarma går som normalt, hylsa ser grei ut, men fremover på børsa er det bare første modulen av lyddemperen som sitter i gjenn på løpet. Og etter litt speiding er det et mistenkelig hull i snøen på rundt 20 meter som jeg bestemmer meg for å se litt nærmere på. Joda, der ligger den svarte sylinderen jeg leter etter. Flaks det bare var en meter med snø uti der. Demperen har blanke gjenger mellom første og andre modul. Serienummeret er NO. 04704 Er forresten en TMD45m. Har snakket med forhandleren og jeg skal få en ny demper. Er det flere som har opplevd lignende, etter at det kom en utbedring av de som hadde serienr som begynte på 01?
  3. Den tåler ikke minusgrader! Jeg bestilte meg en som jeg henta på posten 1 desember. Revejakt tirsdag morgen, setter meg på sekken og deler beina på tofoten til en stolsekks bredde. Kolben legger jeg på låret og sitter å lokker en halvtimes tid. Når vi skal bytte terreng skal jeg klippse sammen beina på tofoten og da knekker det ene beinet rett av i gummien og en metallkule kommer tilsyne. (ikke i selve vèn men litt lengre ned) Var vel rundt 15 minus når vi var ute. Så til dem som vurderer en til revejakta ville jeg annbefale å se etter noe annet!
  4. Hallo Nordpeak. Skulle jeg valgt en rifle, og ikke ladet selv, hadde jeg gått for 223.REM, med tanke på utvalget av ammunisjon du finner i butikken, pris (Eks. 4,30kr for S&B helmantel til trening/toppjakt) og større bruksområdet(en 22LR) som storfugl og rådyr hvis det skulle bli aktuelt. Selv har jeg 22LR som småviltrifle, (opp til hare osv.) men blir stort sett brukt til trening... Lykke til!
  5. Det er vel ingen som stiller tvil om det du sier? Hvordan mener du da? Jeg har lest tråden opp igjen og opp igjen og kan ikke finne at noen stiller tvil ved det du sier. svar på om det var fabrikk ammo? redigert
  6. At det kan ha kommet noe i kammeret kan være en teori, men er ikke antydninger til noe lignende på andre hylser. Vil tro det skulle bli mer synlig i Norma hylser vist kammeret var skadet og det er grader som har forårsaket dette...
  7. Kom tydeligvis ikke klart nok frem. Dette er fabrikkammo kjøpt på lokal skytebanen! Har desverre ikke den andre hylsen lengre. Ja jeg lader selv(bruker også for ordens skyld CCI 200 hetter), men har aldri vært i nærheten av at hylsa sprekker! Men skjønner at dette ikke er enestående for S&B hylser når "Høggern" har opplevd det med Partizan fabrikkammo. Hetta kratrer ikke hvis det ser sånn ut, at den er flat og fyller hettebrunnen er helt sikkert! Mulig urenheter i godset etter støp, ikke vet jeg.
  8. subcz

    th_1264765533_SDC10125.jpg

    Derfor lader jeg ikke med S&B hylser! BILDE2
  9. subcz

    th_1264765370_SDC10124.jpg

    Derfor lader jeg ikke med S&B hylser! BILDE1
  10. Har skjedd to ganger med Sellier & Bellot treningsammo 30.06, 180grs fmj... Noen som har lignende erfaring?
  11. Stuttfeiten! Dette er en sikker lading for mitt våpen ja! Som for alle hjemmelader gjelder jo å starte godt under det man får høre av andre, og sjekke om det er nogenlunde iht ladetabeller. Men en ting er sikkert... jeg tror ikke Crony Alfa Master tar feil!!! skudd etter skudd
  12. 30.06 Jeg endte opp med FC hylse, 57grs N-150, CCI 200 hette og 75,5 mm patronlengde. (1120m/s) (Mauser m98, sivil pipe)
×
×
  • Create New...