Jump to content

bareare

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

bareare's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Masse spennende å lese i denne tråden! Noen som har prøvd apparat som dette for tørking av kjøtt? Fungerer det bedre enn stekeovnen? http://www.smartartikler.no/produkter/d ... p?nodeid=0" target="_blank Synes ikke prisen var avskrekkende. Man slipper også å legge beslag på stekovnen. Ellers lurer jeg litt på om noen vet kan si noe om forskjellene mellom å tørke i ovn/mattørker og å tørke ute over tid. Da jeg bodde i Finnmark tørket vi reinhjerter i bur ute på veggen. Dette faller vel egentlig under spekemat og var snadder til øl`n på fredagskveld.. Blir resultatet like bra om man "hurtigtørker" som det her er snakk om med BeefJerky? Har foreløpig aldri prøvd. Når man lager spekemat gjør vel saltet at bakteriespørsmålet er ute av bildet. Hvordan er det med bakterier/hygiene under tørking av BeefJerky?
×
×
  • Create New...