Jump to content

as.

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by as.

  1. Hei, har du link til Mec-Gar magasin du har kjøpt fra Brownells? Er det evt 18rd magasinet på denne linken? http://www.brownells.com/magazines/hand ... _1=MEC-GAR" target="_blank" target="_blank" target="_blank Har du kjennskap til disse magasinene vil passe i de nye X-series pistolene (f eks X-six)? "originale" sig magasiner koster jo det hvite ut av øyet, så om det hadde latt seg gjøre å få tak i magasiner direkte fra mec gar så hadde det vært fantastisk.
  2. as.

    1911-tråden

    noen som vet hvilke belagte wadcuttere som er avbildet, og hvem leverer disse? Skulle gjerne hatt noen slike i diam .452 om det lot seg gjøre.
  3. Hei, hadde du vært villig til å dele et bilde av hvordan tilpasningen ble seende ut? Tenker spes på hvordan det ble seende ut rundt ejector-rod'en.
  4. Hvorfor er det fadese og hva har det å si at gjengene er synlige under en plastkloss som uansett skal være på under skyting? Refererer du utelukkende til mindre kosmetiske problemer, eller hentyder du at gjengingen etterlater så lite gods i løpet at det ikke er forsvarlig å vekte på en demper?
  5. Hei, 6mm BR virker som et veldig interessant kaliber for toppjakt. Har du klart å få til en rifle som lader pålitelig fra magasinet, eller er det enkeltskuddsrifle? Er du villig til å fortelle litt om evt mulige rifler i dette kaliberet?
  6. Hei, vil man kunne benytte enda tyngre kuler (eks 220 grains SMK), eller gir 200 SMK typisk maks COL med T3 SV i 300 win mag?
×
×
  • Create New...