Jump to content

Soulcam

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Soulcam's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Supert! takk for tipset:)
  2. Okei:) Det jeg brukte første gangen var flatbiff. Noe dyrt var det. Men jeg lurer på om det er noen spesiel grunn til å ikke bruke indrefilet?
  3. heisann igjen! første prøving på beef jerky var kannon! men. jeg har likevel et spærsmål. Hvilket kjøtt egner seg best av okse Indre-ytrefilet ?
  4. Da var jerkyen i oven:) har vært der i ca 2 timer. Det virker ikke som noen antydning til at det tørker opp enda. Ovnen er på 60C med en tresleiv i døren
  5. 75 grader virka mye. Samtlige oppskrifter her inne sier 50 grader?
  6. Hei! Er en kar fra bergen som lurer litt på dette med beef jerky... Jeg er så uheldig at jeg ikke har ovn med varmluft tilgjengelig. er det mulig å bruke vanlig ovn? og holde døren på gløtt som jeg har lest flere av dere gjør. jeg er åpen for innspill... Har notert ned de fleste oppskriftene som har kommet på disse 2 sidene;) Gleder meg til å prøve disse ut.! Mvh Kenneth
×
×
  • Create New...