Jump to content

Slaktarn

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Slaktarn

  1. Snart begynner revejakta igjen. Lurer på om noen alt har begynt og fore inn rev alt og hva dere evt bruker som åte? Om noen som har erfaring med åte jakt på sommertid så tar jeg gjerne mot tips.
  2. Har flådd en revehale og lagt i salt, hvor lenge skal den ligge i det og hva gjør jeg etterpå? Takknemlig for alle svar.
  3. Da vart det en fin hannrev i går kveld. Satte meg til kl23.00 og kl.23.55 smalt det, skutt på 50 meters hold. Ga meg etter den ene. Skal skjekke vekta på den i morra. Utrolig fint måneskinn nå må benytte sjansen.
  4. c.a.d: Gjør som robert foreslår, eller få en veterinær til og se på dyret, for det der hadde vært skikkelig interessant og vist hva er for noe. aldri sett noe lignende før
  5. Litt tilfeldig fra år til år hva jeg har som åte, men nå i år har jeg en hel sau, og 4 høner bundet fast i hver fot på sauen. Rundt hoved åte har jeg små biter med grise fett som er blanda med kraften fra et reke spann, dette bare hiver jeg rundt om kring. Åte ligger 18 meter fra moelven brakka jeg sitter i. på torsdag var ørna på besøk der, flaug av gårde med grise fett i nebbet.
  6. Takk for tipset har plaga mye med mår som bare passerer i vinter.
  7. var og skjekka feller i kveld, ingen fangst men en artig opplevelse. På favorittplassen min, der jeg har tatt to før i vinter hadde en mår passert 3 meter unna fella, rett foran fella hadde luringen stoppa opp og gjort fra seg og urinert for så og hoppe videre igjen. Noen som har en formening om hvorfor den gjorde det akkurat der? Tilfeldig? Åte er sauefett duppet i honning og anisolje.
  8. Slaktarn

    Lokking av rev.

    Noen som veit om man får kjøpt sycho tweety fløyta på intersport eller gsport?
  9. Hvor lenge har dere oppe feller på samme sted før dere flytter plass eller tar de ned? Tenker da på vist det har vert så og si nesten null spor eller ingen aktivitet rundt fella.
  10. er det noen som har prøvd tigerbalsam som luktestoff?? vurderer og prøve etter og ha fått tips fra en fangstkar.
  11. samme greia skjedde med meg en gang, reven hadde røska ned heile fella og dratt den mange meter bortover skogen. hår og mårrester overalt. begynte å henge fellene betraktelig høyere etter det.
  12. nei har ikke tatt noe i den enda, tenkte og prøve den på minken heller. og bygge den inn noe.
  13. er det foresten noen andre som har erfaring med den svenske ihjel fellen? synes den er tungvind og spenne opp.
  14. ja e heldt te uppi dalen ja, midt i dalen omtrent takker for tips. ska skjekke dei sidene
  15. Jeg har nettopp blitt med i forumet. Har drevet med mårfangst noen år i øvre Buskerud. Har tatt to stk i vinter. en liten hunn og en hann på 1 og 1,1 kg. Fellene jeg bruker er aasebø, syningen, haugen, har også en svensk ihjel felle. må si jeg har sansen for syningen. Begge årets mårer er tatt i den. Som åte bruker jeg honning og fisk. (åbbor og ørret) har i år også brukt anisfrø. Leser her på forumet at noen bruker anisolje og jeg lurer på hvor man får tak i det? og hvor man kan få kjøpt nye haugenfeller?
×
×
  • Create New...