Jump to content

HøllenSau&Geit

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HøllenSau&Geit's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jakt & Friluft i Arendal forhander vell FAIR så vidt jeg vet, hør med de;) Jeg er nå en lykkelig eier av en FAIR kombi BK1 20/76 - 7x57R. Kjøpt ny kikkert 1-4x24 så nå blir det moro i rådyrskogen:)
  2. Her er ett resultat av debatten: http://www.fvn.no/lokalt/kristiansand/article815154.ece
  3. Anbefaler alle å jakte så mye de kan i skjærgården, men være nøye på reglene og eiendomsretten slik at vi ikke får flere konflikter som kan være med på å trekke saken i negativ rettning. Jeg vil opplyse om at de øyene som er jaktbare med registreringen på sjff er kun de kommune,- eller stats eide. De fleste av holmene i Songvår og Uvår m.f er privat eiendom og således ikke jaktbare uten grunneiers tillatelse, det selv om øyene ligger i skjærgårdsparken. Men det opplyses på sjff siden hvilke holmer og skjær som er jaktbare ved registrering.
  4. Ja vi kan nok vente oss noen usannheter derfra. Jeg har sendt noen mailer, og tipset noen engasjerte sjeler i fvn. Vi får bare håpe at vi kan få litt mer mediafokus på dette. Og ikke minst få en sannferdig belysning av hva det stemmes for, og en skikkelig redegjørelse/begrunnelse og ikke bare tåkelegging. Dette kan ikke være SV politkk(?) og er nok ganske sikkert bare en privat sak for P.J.P. Men såvidt jeg har forstått nå så vil det aldri kunne gjennomføres og er nok ett bortkastet forslag som koster ressurser for kommunen. Men vi har ikke vunnet før vi er helt imål så vi får bare fortsette å vise motstand. Foreløpig er det vell bare godt og vell 40 personer som er registrerte sjøfugljeger på sjff så anbefaler flest mulig om å registrere seg så vi har noe å vise til der og.
  5. Ja jeg skal ta ei ringe runde, kommer på ett par til som kommer til reagere. Men jeg fortsetter å kontakte rep. for V så får vi se. Vi burde fått til ett skriv i fvn og, kjenner noen der og så skal se om ikke de kan være interresert i skrive og snuse litt.
  6. Roald, vet du hvor dette leser innlegget til disse 20 personene som ønsker forbudssoner står i budstikka, eller hvor lenge siden det var publisert? Jeg har allerde send mail til Arild Berge i V, og jeg fikk et temmelig tvetydig svar. Vi er grunneiere på Songvår så dette er jo veldig dramtisk...
×
×
  • Create New...