Jump to content

Nnorge22cal

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nnorge22cal

  1. Mye bra info her. Har funnet en i Bjerkvik som kan gjøre jobben. Men av naturlige grunner er han ikke tilgjengelig før om 3 uker + - . Dette kunne også gjøres på Sortland, men da måtte våpen sendes til Arendal (!?) Noe jeg finner litt merkelig. Noen som vet om andre i Nordland eller Troms som anbefalles?` Bor i Narvik. Betaler godt om dette kan gjøres kjapt.
  2. Sitering av overforstående innlegg er slettet jmonsen Takk for meget utfyllende svar. Hvordan går jeg frem med å få sendt våpenet til dem? Bor selv i Nord-Norge.
  3. Hei. Har en gammel Brno Mod.2 i meget god stand. Men har lenge ønsket meg en .22lr med lyddemper. Hvor mye vits, kostnad og hvor mulig er det å få gjenget denne til lyddemper? Er det noen som i så tilfelle kan peke meg i rett retning til å få dette gjort?
  4. Morsomt å se hvor mange her som jakter kråker og sjur på åte med 22lr . Er faktisk utrolig spennede, kråkene er ikke så dumme! Har åte av slakteavfall ute nå, lar de ligge i fred og uten å skyte noen dager, så fugla får smaken og venner seg til at de kan spise der. Legg ut mer bilder da folkens! Gjerne av våpen også
  5. Skyter ofte kråker fra 2 etasje i huset på gården jeg får jakte kråker på. Er vel alt fra 1 til 20 kråker som henger rundt, mest for å spise kraftfor om tilgjengelig. Skyter med salongrifle fra ett "blacked out-" vindu.. Smellet er desverre stort nok til å skremme de vekk, da jeg ikke er utstyrt med salong med lyddemper atm. MEN, oppdager stadig noe litt sært. Om man skyter en kråke som befinner seg midt på plassen og den blir liggende (altså treff ) så hender det ofte at resten av "gjengen" blir manisk. Det vil si at noen (de fleste) stikker fort som fy. MEN, hender at en del blir igjen og sirkler med noe helsikkes oppstyr og skrål. Har til og med opplevd at etter dette oppstyret så setter de seg i trær godt innafor skyterekkevidde. Virker som de henger rundt igjen for å se hva som skjedde eller noe. Finner det merkelig men selvfølgelig en gylden mulighet for skudd nr 2. Flere som har merket slikt? Snakker her om kråker skutt på rundt 50 meter. Og de setter seg ofte ned i trær igjen innenfor nevnte 50 meter.
  6. alixero, bildet ditt lengre opp funker ikke, var nysgjerrig og se bilder av resultatet
  7. Åh, er ikke kommet meg i testinga enda, men rått å høre at den funker så bra Setter de seg også eller bare sirkler?
  8. Og så kom denne i posten i dag Blir en spennende helg!
  9. En til, har vært mye over kraftforet på gården i det siste.. Tatt med Sako .22 Venter spent på Faulks kråkelokk nå som det er tomt for kraftfor.
  10. Nok av kråker som går amok når de fant tilgang på "kraftfor" ut på gården.. Men for noen; Skutt med;
  11. på kjøretur i natt så kom mikkel i full fres over veien, fikk parkert fort for å se hvor han stakk, og etter å ha gått 50 meter fra der jeg parkerte så satt den 30meter unna ca og bare kikka.. skulle vært på rett plass, og hatt våpen, satt lenge og kika på'n før jeg stakk tilbake til bilen (-12, stirrekonkurranse der reven har overtak, uaktuelt ) Men nå veit jeg hvertfall ca hvor den er, frem med Crit'rcall?
  12. prøv å gni tannkrem på sårene, svir som faen men både bedøver og dreper infeksjoner.. ha kremen på ett kvarters tid så skyll av, gjenta dette til problemet blir bedre.. men ikke svelg driten om noen finner på å bruke det inne i munnen, fluor gir vondt i magen
  13. oh, fikk no kult i posten i dag Gleder meg max til å teste den ut, litt hemmet av influensa akkurat nå
  14. Var akkurat den ja, effektivt er ordet ja.. =)
  15. kjørte noen kråkeskrik-lyder med cdspiller på gården her nettopp bare for å prøve.. kråkelyder som er lastet ned via linker her på forumet.. Hadde kanskje ikke størst tro på det, men når det i løpet av 3-4 minutter kom 4 meget nysgjerrige kråker ut av ingensteds må jeg si at jeg ble positivt overrasket. Ingen hagle fremme i dag, men skjønner jo at det kan bli nødvendig
  16. Hei. Bor på en liten plass langt nord i landet. Er kaldt, vått og vinter for øyeblikket. Driver litt kråkejakt på en gård som har større problemer med at kråker/sjur hakker på rundballer og ødelegger for. Våpenet jeg bruker er en "Brno Model 2" .22 rifle med "3-9x Kassnar wideangle scope", ammunisjon er "CCI Stinger Hollow Point" og åte er stort sett slakteavfall og matavfall. Resultat første dag, første skudd: Legger ut flere bilder etterhvert.
×
×
  • Create New...