Jump to content

kimmen66

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

kimmen66's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Dette høyrest heilt absurd ut. der eg jakter er der regler på skrapdyr ( kalver under 15 kg ) og det teller ikkje på kvoten. Men husker ikkje om det var etter 1 okt eller om det var igjennom heile jakta den kilo regelen gjaldt . Dette er i gloppen sogn og fjordane.
  2. Hei ! Har ein savage stevens 200 i 30.06 og har sett tidligere etter ny stokk men fant ingen Kor fant dåkke stokk til savage stens 200 ? Takk for svar
  3. Eg gjer nok ikkje det etter denne episoden mn hagla er fin til mitt bruk. På jakt lader man ikkje så ofte som på bana.
  4. Må ta i litt Prøvd og pusse godt mange ganger og smøre godt mn den er like tung etterpå .
  5. Ja det sa selgeren til meg ja . Den skulle bli lettere og brekke etter eit par skudd . Blitt ein vanne sak no men litt iriterande
  6. Tenkte og prøve med njff appen og sjå om den gjer noke utslag. Har kjøpt "music angel" høgtaler .
  7. Hatt den hagla i 2 år nå skutt kanskje 1000 skudd med den. Har aldri hatt noke problem med den men den er ikkje den lettaste hagla og med min er den litt tung og brekke . Xxl lovte meg at den skulle bli lettere etter eit par skudd mn det har den ikkje blitt dessvere .
  8. Går bare og tripper etter og begynde og lokke. Korti i løpet av natta er det best og lokke og ka slags lyd er der lurt og begynde med når eg legger meg ut ? Fersk lokke jeger
  9. Har dere pause nå når dei får unger eller er det bare og kjøre på?
  10. Heisann! Lurte på ka dere gjør med minken etter dere har fått den i fella. Skinne verdt og ta vare på eller er det kun vilt stell?. Skal sette ut eit par feller nå i juli når ungene er store nok og ta det eg kan av mink .
  11. Sendte søknad 20 januar . 28 januar fikk eg mail om at den var ferdig behandla og måte betale . Fikk søknaden for nokre dager siden grei behandlingstid i hordaland no .
  12. 15 cm rør og ikkje vær for mørk har funka for meg
  13. Noken som har prøvd i terreng med ein del sau? Lyst og prøve dette men tipper sauen tar heile steinen ....
  14. Var ute i båt i tre timer i dag og fikk 3 ho stokkender Eg skjøt 2 og kompis skjøt 1
×
×
  • Create New...