Jump to content

Myrum

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Myrum

  1. Jeg har fått bekreftet fra flere som har gsr i butikken, at det leveres ikke i links. Jaktdepotet, skytterlinken m.fl.
  2. Er det noen som kjenner til links-stokker til 200str? Der eneste nappet jeg har fått er kkc hos jakt og friluft, med 4 mnd leveringstid. Gsr leverer ikke i links til sauer, og Bredvold har pensjonert seg.
  3. Jeg kjøpte dette siktet for å bruke på reveåtet mitt. Det er 100 meters hold, og jeg synes 8x forstørrelse er greit på denne avstanden, og i så måte er 56 lysåpning ideelt. Kikkerten står på en banesauer 200 str, og blir aldri med ut på jakt. Kjøpte for øvrig 30mm montasje til Sauer av samme selger til 425 kroner. Dette oppsettet trengte etterstramming av skruer etter de første skuddene, da det er aluminiums montasje med forholdsvis tung kikkert på 11 mm sauerskinne. Positive ting med kikkert: - Meget svak rødprikk på laveste nivå (11 nivå), det synes jeg er gunstig under vanskelige lysforhold. - Overraskende klar optikk. - Skyter glatt leirduer på 300 meter, (stillesittende duer sådan). - Godkjente skumringsegenskaper til prisen. Negativt: - På maks forstørrelse blir kikkert litt følsom for øyeplassering. - Alu-montasje har ikke overlevd 1 dag på elgjakt i gauplandet jeg jakter i. - Rødprikk slår seg ikke av automatisk. Selger er meget serviceinnstilt, og sendte meg 3 forskjellige montasjer for sauer, der jeg bare sendte tilbake de to jeg ikke likte. Jeg kjøpte kikkert for å prøve, og fordi den ikke skal være hovedkikkert ute i felt. Jeg har bare skutt ca 50 skudd med den så langt, og i og med at det er en "soveromskikkert" som ikke er ute i felt, skal jeg ikke ilegge den bedre egenskaper enn den har. Jeg angrer ikke så langt, og kan oppdatere hvis jeg oppdager noe etter hvert.
  4. Hvem er og hvor holder børsemakeren til, og hva kostet monteringen? Har selv en 212 med fast Tikka montasje, men kunne tenkt meg en hurtigmontasje.
  5. Jeg har denne selv, på en .222 som brukes mye til fugl. Det varierer fra person til person hva vedkommende ønsker av forstørrelse. På elg og rådyr passer 1,5-6x42 bedre for meg, så derfor bruker jeg nettopp det. Men nikonen er uten tvil et trygt kjøp, og XXL har gode priser.
  6. http://www.prozeed.no/hjem/driveway-patrol/" target="_blank Jeg har en slik en, men har ikke brukt den skikkelig enda. Virker litt overfølsom, med mye feilvarsling. Den kan muligens begrenses ved bruk av tape på sensor for å begrense "synsfeltet". Edit: (dårlige batteri skal også kunne føre til slik oppførsel.)
  7. http://www.hudisco.com/Telescopic%20Sig ... SSG-P.html Denne kikkerten har jeg montert på Diana luftgeværet mitt, og jeg synes det fungerer greitt nok. Opp til 20 meter har jeg grei kontroll på dompappen på fuglebrettet, det er først når vi nærmer oss 30 meter at kikkerten faller igjennom.. Men du får det du betaler for.
  8. Som jeg skrev lenger opp, så bestilte jeg søndag i slutten av november. Ordren er fremdeles ikke behandlet. Nå skal det sies at dette er julegaver, så jeg trenger det strengt tatt ikke før den 24/12, men det blir ikke mindre irriterende av den grunn. Forrige ordre tok det en uke å behandle, + 3-4 dager i frakt. Jeg håper dette er pga lagerbeholdning, og ikke et resultat av latskap.
  9. Det er nok tilstrekkelig i de fleste situasjoner, selv om det er langt bak de beste hva tetthet gjelder. For ikke å spore av i tråden, fikk i dag ski fra G-sport, bestilt på mandag. Til sammenligning er ikke ordren hos Jaktfall behandlet enda, bestilt søndag. Det er forøvrig ei meget bra side, men jeg savner lagerstaus. Tror mange hadde spart seg mye ergelse da.
  10. Blir skeptisk når ikke slikt utstyr er oppgitt som vanntett. Anbefaler Lafayette, jeg jakter 6-7 dager uten å lade, og de tåler regn.
×
×
  • Create New...