Jump to content

Larry34

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Larry34

  1. Hei Jeg er ganske så sikker på at jeg hadde gått for Sigma. Har 3 Sigma-objektiver selv, men ingen 18-200. Sigma gjør det generellt bedre enn Tamron i de testene jeg har lest, hvis jeg ikke husker feil. Har også en gammel Tamron til min gamle Nikon F-801. Den var jeg aldri helt fornøyd med. Jeg synes ikke den var så skarp som den burde være.
  2. Hei. Er det aktuellt å teste Norma med 140gr Partition? Mener jeg har noen liggende hjemme, men kan ikke sende de før om 3-4 uker.
  3. Hei Jeg kommer i overskuelig fremtid til å kjøpe ny pipe til min 200STR i .308. Jeg har sett for meg at det stort sett er kuler om området 150 - 180 grs som vil brukt. Hovedsaklig "tradisjonelle" kuler m/blykjerne. Iflg Berger's hjemmesider er det for deres kuler, riflestigning fra 1:14 - 1:12 som er optimalt for deres egne kuler i disse kulevektene. Hvilke erfaringer har andre med dette temaet? Vil ei pipe med stigning 1:13 være en grei middelvei, eller blir dette for slak stigning? (Inni hodet mitt er det en optimistisk stemme som sier at 150 grs Nosler BT vil bli bra mot kråker på 3-400m).
  4. Hei Ikke glem å ta hensyn til hva som er ditt mesterøye. Det er egentlig det som bestemmer om du skal skyte recht el links.
  5. Takk for svar RJ-45, (eller RJ-11), høres enkelt og greit ut. Jeg eier også en loddebolt...
  6. Jeg har nettopp gått til innkjøp av PT II. Jeg har lest litt om utstyret her på forumet og andre steder. Det ser ut til å være en gjengs oppfatning om at litt "modding" må til for å få jevnest mulig resultat. Så vidt jeg kan se er det snakk om å skifte ut kontaktene mellom strekklapp og kabel, eller å lodde kabelen direkte på strekklappen. Jeg regner med at dette betyr at det er for dårlig signalgang i kontakten, og at dette ikke kan bedres med kontaktspray el. (Utstyret har kommet til Norge, men nei, jeg har ikke åpnet pakken for å se på godsakene ettersom jeg pt er i Afghanistan. Skal på leave til uka, og da kommer jeg til å åpne pakken . Jeg har derfor ikke kunnet se hva slags kontakter som sitter på.) Jeg lurer på hva slags kontakter er ansett som bra nok, (navn/typebetegnelse)? Ved lodding direkte på strekklappen, er det mulig å få se et bilde av arbeidet? Larry34
×
×
  • Create New...