Jump to content

tonyp

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tonyp

 1. Ser da ut til å være greie børser. Får tenke litt på det, kanskje ha litt is i magen å se om en kommer over en i kal20🤔
 2. Vekt på din? hatt en sauer suhl noen år nå men på tide å bytte, den veide 4098 på kjøkkenvekta med reim og kikkert.
 3. Er på jakt etter en annen drilling og tittet litt på antonio zoli. er dette noe å satse på? Liker sikring og løpsvelgeren.
 4. Er GPRS jeg ikke får til å fungere ja, kameraet lager ikke de nødvendige mappene på minnekortet.
 5. MMS delen fungerer å bilder blir lagret på minnekort. Har formatert og tilbakestilt kamera innstillinger flere ganger men ingenting hjelper. Får prøve å kjøpe ett annet kort da evt.
 6. Flere som slite med at kameraet ikke lager de filene og mappene på minnekortet? Tenker da på gsm mappa med filene. Noen tips?
 7. tonyp

  Choker til skb

  Har pratet med Børselars. Blir deler osv lagt til disse børsene enda? Hvem er importør?
 8. tonyp

  Choker til skb

  Noen som veit hvor det er mulig å få kjøpt løse choker til skb hagle? Tenker da ett sett med alt fra full til f.eks skeet.
 9. Nr4 tatt på åta i går kveld. Hadde med finskstøver valpen på 5mnd ut da jeg skulle hente den, fikk se Idag at reven hadde en liten flekk uten pels på ene bakbeinet, tørr hud. Er dette skabb? Holder det at jeg vasker hunden med grønnsåpe. Hu var i kontakt med reven.
 10. Skal i hovedsak bruke den på rev. Men ikke umulig med gaupe hvis det blir åpent for jakt slik jakt igjen.
 11. Folk fortsatt like fornøyd med foxhoundene sine? Vurderer selv å gå til anskaffelse av en ameikansk foxhound.
 12. Det kan vi prøve å få gjort gordon setter, sender deg en pm jeg.
 13. ja det stemmer! takk for linken. så nå da jeg skulle bestille at de ikke sender til andre land en tyskland.
 14. Noen som har noe tips om hvor man kan gå kjøpt kolbeforhøyer i lær til drillingen? Ser at børselars har men at det er utsolgt.
 15. Ser ut til at jeg må ett stykke unna ja. Synd da dette haster.
 16. Noen anbefalinger av Børsemaker i Hedmark som tar på seg litt større loddeoppdrag? Fremre basen til hakemontasjen på drillingen har løsnet pga for dårlig lodding så trenger noen som kan dette. Noen tips?
 17. Lurer på om jeg skal lime montasjen til docter sighten i tillegg. Har en tube med loctite epoxy til metall liggenes, kan jeg da bruke denne?
 18. Sendte mail til fabrikken i går kveld og fikk svar i dag tidlig. Bare å sende den til Tyskland så skulle de fikse den på garanti.
 19. Er en pakning mellom siktet å montasjen, og siktet har som sagt ikke vært ute i norsk vær. Ikke har jeg kvittering eller noe slikt så da er det vel bare å handle seg ett nytt. eller er det koen mulighet for å ta kontakt med importør eller noe slikt?
 20. Kan ikke se rett inn i elektronikken på min da jeg har på montasjen. Rart hvis det skal være fukt da den ikke har blitt brukt på jakt her i norge. Den har vært med på to afrika turer og ligget på hylla her hos meg i ett par år. Funket hver gang jeg har sjekket den men i dag var det ikke tegn til liv.
 21. Skulle være rart da denne ikke har vært ute i noe slags fuktig vær i det heletatt. Ikke har den MAK hurtigmontasje heller.
 22. Har hatt ett Doctersight III liggende på hylla en stund nå, fungerte som det skulle da det ble lagt bort. Idag skulle jeg sette det på kombin å ingenting fungerte, tenkte med en gang at det var batteriet så reiste å kjøpte ett nytt med riktig kode osv men det hjalp ingenting. Noen som har vært borti noe lignende?
 23. Ser lekkert ut! Grusom pris på oppspenner'n?
 24. Noen som har en 1/4 sikkring eller en m70 sikkring liggende og ønsker å selge? Send meg en pm!
×
×
 • Create New...