Jump to content

cesc-15

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cesc-15

  1. cesc-15

    Bettinsoli

    Takk for tilbakemeldinger, er bare til å komme med flere.. Føler meg litt tryggere på kjøp nå etter at ikke alle slakter Bettinsoli.. Er hos JD I Drammen jeg har vært og kikket også, er førstegangskjøper selv og fikk god service da jeg var der..
  2. cesc-15

    Bettinsoli

    Har planer om nytt våpen, ser det er mange som anbefaler å kjøpe mer kjente våpen brukt til samme pris som en ny bettinsoli.. Men det er jo litt moro å ha ett nytt våpen også da.. Leste i den ene testen at de hadde modernisert fabrikken for en liten stund siden..
  3. cesc-15

    Bettinsoli

    Hei.. Har i lengre tid vært på utkikk etter ny hagle.. Men det største problemet er penger, har funnet en Bettinsoli som passer meg ok, og er i min prisklasse.. Har kikket litt rundt på forumet her, og ser det er en del klaging på Bettinsoli.. Er det noen her som er eller har vært eier av Bettinsoli som kan gi meg en tilbakemelding på hvordan våpnet var for dere.. Ønsker ikke tilbakemelding fra de som har hørt at, og kjenner en som kjenner.. Har lest noen utenlandske tester, og der får de gode tilbakemeldinger på alle tester.. Leste også i en av testen at fabrikken hadde innvestert i nytt utstyr for noen få år siden.. http://www.gunmart.net/gun_review/bettinsoli_silverline_20_-_bore/ http://www.sportinggun.co.uk/guns/135100/Bettinsoli_Sporter_shotgun_review.html http://www.shootingtimes.co.uk/guns/93002/Bettinsoli_Diamond_Line_shotgun_review.html http://www.shootinguk.co.uk/guns/453051/Bettinsoli_Diamond_De_Luxe_shotgun_review.html http://www.positiveshooting.com/BettinsoliDiamond.html Har lyst til å kjøpe, men blir litt usikker når jeg leser på forumet her..
  4. cesc-15

    Løvcamo

    Brun eller grønn? kommer til å bli brukt mest på duejakt..
  5. cesc-15

    Løvcamo

    Hei. Lurer på om noen har kjennskap til denne dressen?? http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=0&prodid=4902 Tok jaktkurs i høst og har ikke kommet i gang med jakting selv ennå. Skal kjøpe gave til en venn av meg, og vil høre om noen har brukt dette settet og har meninger.. håper noen kan svare..
  6. Da nærmer det seg kjøp her.. Har funnet en hagle jeg liker er litt over budsjettet mitt men jobber med saken.. SKB 505 m/justerbar kolbekam 66 cm løp og12/76
  7. cesc-15

    66 vs 71 cm løp

    Veldig usikker hva jeg skal gjøre, det våpnet jeg har sett på og får en god pris på er kun å skaffe i 66 cm om dagen. Det er vel det våpnet som har passet meg best av de jeg har prøvd.. (15-20 forskjellige modeller)
  8. cesc-15

    66 vs 71 cm løp

    Går inn i sluttspurten på valg av hagle.. Skal ha o/u, men er fortsatt usikker på hvilken lengde på løpet jeg skal velge.. Dette er min første hagle og jeg har ikke skyteerfaring fra før. Kan noen flere komme med meninger om valg av lengde..
  9. Ingen som har noe positivt å si om Bettinsoli? Av de jeg har løftet foreløpig er det den som har passet best.. Men får litt kalde føtter da flesteparten er negative.. Hvis jeg rekker det skal jeg en tur til Kongsberg i morgen og kikke litt.. Får vel prøve Lanber og SKB 505 tenker jeg..505`n koster litt over det jeg har tenkt å bruke men... Regner med at det er mange som har gått over det man har tenkt å bruke..
  10. Vurderer selv å kjøpe meg en Bettinsoli Nexus hagle(10.000 kr ny), ser det er en del negative til Bettinsoli da det gjelder klikk og dobbelt skudd, det har gjort meg litt betenkt.. Men har ikke slått denne fra meg ennå da den føltes bra ved løfting, har ikke løftet så mange forskjellige ennå men skal på en tur Lørdag tenkte jeg ..
  11. Etter hva jeg har lest meg til så er det Fair som produserer Bettinsoli, Diamond,Exxo og Licoln? Er dette ett problem på alle typene eller er det bare Bettinsoli som har det problemet? Hvis dette er en gjengangerfeil må de vel få det i orden en eller annen gang!
  12. Hei. har akuratt bestått jegerprøven og har ett spm.. Har tilgang til noen jorder i Drammensdistriktet, hor lenge vil duejakten vare her før den re over? Noen som har erfaring med dette?
  13. Hei. har akuratt bestått jegerprøven og har ett spm.. Har tilgang til noen jorder i Drammensdistriktet, hor lenge vil duejakten vare her før den re over? Noen som har erfaring med dette?
  14. Jeg og har sett en del klaging på dem her inne, men det er vel ingen butikker som ikke har noen misførnøyde kunder. Har så vidt vært innom Jaktdepoet, og så på noen hagler for å komme igang med å velge mitt første våpen. De anbefalte da en Bettinsoli Nexus hagle, har søkt litt her på forumet og den hagla går under flere navn, og det har vært en del som sliter med klikk og dobbelskudd..
  15. Hei. Har akkuratt bestått jegerprøven, skal jakte med lånt våpen på småvilt i høst, men har planer om å kjøpe meg mitt eget våpen til våren slik at jeg får trent på lerduer med det over sommeren.. Jeg er bosatt i Drammen, og skal bruke ca 10,000 kr på ett våpen. (har hørt man må ut med det får å få ett tillpasset våpen) Mitt spm er: Hvor burde jeg dra å handle det våpenet, ett sted jeg er sikker på å få god hjelp og at de kan faget sitt! Og har dere noen direkte anbefalinger av våpen så kan dere komme med det.. Tusen takk til alle dere som tar dere tid til å hjelpe oss nybegynnere!
×
×
  • Create New...