Jump to content

gram

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. gram

  Cz-Klubben

  Ja, kan ikke helt forstå det. De er jo originale så skal jo være god kvalitet og ikke minst passform. Får ta alt i fra hverandre og prøve på nytt en siste gang.
 2. gram

  Cz-Klubben

  Noen som har en montasje å anbefale til 455? 1" 40mm objektiv. Den jeg har er tydeligvis ikke til å stole på. Må man til med picatinny? Edit: fant en del tråder om det samme.
 3. gram

  Cz-Klubben

  Før du skrev svaret ditt så hadde jeg tatt fra hverandre alt. Monterte det sammen igjen nå og da ser det pina meg ut som den er 1 grad skeiv ANDRE veien. Hvorfor skjer dette...delene er ikke merket på noen måte. Men meget mulig det er "bra nok" slik det står nå da.
 4. gram

  Cz-Klubben

  Har et kjempekjekt problem med min 455. Får ikke kikkerten rett i forhold til løpet. Da jeg prøvde å skyte inn på 30m så gikk jeg tom for klikk til høyre. Montasjen er cz orig kjøp fra pvas. Som dere ser på bildene så er den ikke rett. Ingen mulighet for å rette opp dette i ringene som jeg kan se. Kan ikke bare vri de litt - det går jo ikke... Noen som har tips? https://drive.google.com/file/d/0B43UBoxIjO-VS1NFb3ZLWnZUVXc/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/0B43UBoxIjO-VTlp2WmxKZFFQLU0/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/0B43UBoxIjO-VMVhsU3pILUN1YVE/view?usp=drivesdk
 5. Står mye bra info her: viewtopic.php?t=17436 Sjekk bl.a. første post.
 6. I år kjører jeg jakke i gore og buksen i dri2. Mye lettere bukse det. Er forhåpentligvis tett nok... 2017-versjonen av Finnskogen kommer som Gore-tex igjen. Kommer vel i februar. Kilde: Norrøna outlet
 7. Har i alle fall lest mykje bra om den no, så eg kan rapportere tilbake når den er utprøvd.
 8. Har forstått det slik at Diamond Nordskog stammer frå Bettinsoli, og blir då bygd i Italia. Er dette grei kvalitet? Passer ei brukt ei som nybegynnerhagle? Tenker på den vanlege S-versjonen, ikkje den lette. (Men er vel stort sett likt forutan stålet.)
 9. gram

  Star Baikal frå 60-talet

  Var 12/76 den eg snakka om i tråden her... Var fra '65.
 10. gram

  Star Baikal frå 60-talet

  Takker for all informasjonen. For å vri tråden litt over; Er det verkeleg så stor forskjell på desse Sovjet-Baikalene og dei som ein får kjøpt no til dags? Om det ikkje er stempla USSR under, så er det vel høgst brukandes uansett? Eg er som dykk forstår nybegynnar, og vil berre ha ei rimeleg 12/76-hagle til leirdue og rypejakt som tåler ein støyt...
 11. gram

  Star Baikal frå 60-talet

  Takk for svar. Korleis er det med stålhagl på desse gamle? (Er kanskje vanskeleg å svare på?) Må ein godkjenne hagla for stål?
 12. Er det viktige ting ein må tenke på før eit kjøp av ei så gammal hagle? Dette skal då vere USSR-kvalitet, ikkje sant? Det er sjølvsagt avhengig av om hagla er i bra stand osv, og kor mykje den er brukt, men er det andre viktige faktorar? Til dømes, Korleis er sikringa på desse? Og trangboringa? Var vel ikkje chokar på den tida?
×
×
 • Create New...