Jump to content

tusserud

Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tusserud

  1. Fjærluftgevær, kjøp en brukt  Leupold, skal en på en billig enkel måte  få klarere siktebilde på korte avstander, sett ei billig (Europris, Jula, Biltema etc.)  brille med styrke 3+ i tillegg til det du vanligvis bruker på vanlig briller linser eller, bildet blir  mye klarere, paralaxe har man ikke men plasserer en øyet på samme plass  i forhold til siktet,  da går det tålelig greit. 

  2. Forsikringer dekker ikke alle typer tyverier heller:P, erstatninger er ikke alltid enkelt å kreve  selv om bevisene er der. Glansen har gått ut av sølepyttene,

    bedre og ta tran og gå seg en tur på jakt.

  3. til Sitka, denne er mulig til 6.5x55

    Brownells se4lger ferdige Shilen piper (en sjelden gang på tilbud) som en børsemaker tar noen kroner for å å montere. Ellers så er Walther noe børsemakere anbefaler, ferdig montert og for ikke alt for mange kroner og du har langt større sjanse for å få ei topp presisjonsrifle med bra avtrekk enn om en kjøper billig og nytt våpen. om du kjøper en litt ndyrere en så er det mulig en ikke trenger å skifte pipe.

    https://www.jaktogfriluft.no/finnno

  4. Ser en på videoen link så justerte jeg kun på "den skruen" som blir vist i videoen fra  ca. et minutt og femti sek til tp min og 10 sek.

    Jeg har ikke prøvd å få full blås men skrudde ut olille og fikk over 260 m/s med 1.02 grams potte cal .177- 4.5 mm tilsvarer  rund 36 J- som youtubern sier kun til info test på eget ansvar, Garanti etc vel vel . bruk gjengetape som  tetting ved sammensetting

     

  5. Jeg ville satsa på en brukt Remington Seven eller 700, med låskasselengde og støtbunn som gjør det mulig for det kaliberet du velger,  satt på ny Waltherpipe, eller en brukt Anschutz i cal .222, og kjøpt en brukt kikkert av bra kvalitet.

  6. Jeg har og hatt en Nylon 66, Jeg saga litt av oversiden Fortre(plast) Jeg laget en montasjeskinne, Borret Gjenget overside løp, skrudde ned settskruer  løst ned (ikke bulk innside løp) og festet montasjen med mutter oversude montasjeskinne,  siktet ble dermed festet "direkte" og  presisjonen ble bedre og langt mere stabil.  Skikkelig Harry gunner med sjarme

  7. Jeg har samme rufsete erfaring med velocitor.  trur den er lagerført hos Rognevapen.no eller Villmarksbutikken,  av hyper ammo til salongen har jeg best erfaring med Winchester laser og Remington viper.

    laseren går jevnlig under tommen,  viperen rundt tommen. Viperen er billigst  JogF Arendal, laseren hos Alm eller Becotrading. 

    • Like 1
  8. Jeg kjøpte en og den fungerer bra, det tar ikke mange sekunder å få pumpa opp en  standard tank til Walther 1250 dominator. Jeg måtte kjøpe en han/han Hurtigkoblingsnippel (Walther) som skrues inn på tanken (skrues ut etter bruk) pass på å få riktige gjenger. Fyll på vanlig motorolje (spør tools, jula eller andre om hva slag). vannpumpa som følger med er for kjøling av enheten kobles til slanger og senkes i et kar  med vann.  Det følger med et lite ark på kinesisk som ikke er til hjelp, sjekk youtube for oppkobling og kjøring.

×
×
  • Create New...