Jump to content

Tborgstein

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tborgstein

  1. er det noen som vet kordan det vill gå om man tar med selvladet ammunisjon over grensen til polen?
  2. når man reiser ned med en kollega fra jobben som er polsk og bor i polen da? kordan skaffer man da en voucher?
  3. stemmer det at man ikke trenger det drite(søknaden) den polske ambasaden maser om må gjøres for å få våpen med seg inn i polen? de vill ha meg til å møte personlig på ambasaden i oslo for å se at det virkelig e meg som søker. e jo helt idiotisk.
  4. høres ut som er mange som veten del og har vært i polen. så jeg har en del spørsmål ang det å få våpen med seg inn i polen. jeg har hørt at jeg ikke trenger annet enn europeisk våpen pass og invitasjon fra jaktlaget jeg skal jakte med. men når jeg ringer ambassaden til polen får eg beskjed om å fyle ut ett skjema med div info med kopi av gyldig legitimasjon. også må jeg i tilleg møte opp personlig på ambassaden deres i oslo for å få ett enten godkjent brev eller avslått brev. så det jeg lurer på er hva gjør dere andre når dere reiser til polen? jeg reiser ikke med ett reise arrangør. har en kolega som bor i polen og har invitert meg med på jakt i polen noe jeg har veldig lyst til. håper på å få noen svar som besvarer det jeg lurer på.
  5. så jeg trenger ikke å søke til den polske ambassaden får å få lov til å ta det inn i landet? det holer med at jeg får europeisk pass og invitasjon fra jaktlaget?
  6. hvor får man fatt i europeisk våpenpass da?
  7. hører nok ikke med i denne siden men ka må man gjøre for å få med seg våpen og ammunisjon inn i polen?
  8. er kanskje ett dumt spørsmål men ka står nes for ?
  9. Hvis den ble levert med Kongsberg avtrekk ja Min ble det ikke, kun med det modifiserte orginalavtrekket. noen som har bilde av ett kongsberg avtrekk?
  10. timney har ti m98. vet ikke om det passer til m67
  11. hei lurer på om det er mulig å bytte avtrekk på min mauser m67 og eventuelt hvilke avtrekk jeg bør velge.
  12. ka er hensikten med å bytte avtrekk? hvordan fungerer timney avtrekket? er det slakr som må trykkes inn? går den av med en gang? trykke hardt svakt? er selv ganske ny innen jagt og våpen
  13. IZH 27 M-M 3xMC 12/76 Baikal IZH 27 en over og under jakthagle som leveres med stokk i oljet valnøtt, dobbel avtrekker, 3 choker - 1/4, 1/2 og full trangboring, ekstraktor, automatisk dobbeltvirkende sikring med hanefang, hardkrommet løp og kammer for økt slitestyrke, reimfester m.m.. Hver enkelt hagle er trykktestet og godkjent for stål utført av Tyske Proof House. - Vekt: ca 3,4 kg - Løp: 71 cm står jo også at den er med reimfester så forstår ikke korfor den selges da uten.
  14. var innom xxl i åsane i dag for å se på baikal haglene de har på tilbud, der spesifiserte han at de var uten reimfester men på internett siden deres viser bildet med reimfester http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... 76-9005763 hva synest dere om baikal våpenet er dere fornøyd med det? han i butikken snakket mye negativt om det for så å snakke godt om slima haglen som skulle ta over for baikal i butikken.
  15. i nordhordaland sin jagt klubb søkte eg etter medlemskap i juni starten av juli mener eg og har ikke fått noe svar der ifra. så vurderer å bli medlem i åsane sin jagt klubb. de er aktivt inne å oppdaterer sidene sine og har mye artig på gang. ser ikke ut til at det er den samme aktiviteten i nordhordaland sin jagt klubb
  16. det er nok mere for de som har det travelt og har gjort det noen ganger. kommer nok til å ta meg god tid og gjøre det nøye. men gikk jo kjapt og greit av:D
  17. tusen takk for gode råd sjur dale og mauser98:D har gledet meg til å kunne jakte lenge og innterressen ha bare vokst, og spesielt etter at det virker som det er ett urolig bra sammhold og behjelpelige jegere her i landet:D
  18. ok da ser det ut til at jeg har fått svar på det eg lurte på tusen takk for god hjelp;) er ikke lett å være ny i gamet:) har noen gårder her hjemme jeg skal høre med om det e ett løyve de vill selge, også får eg sørge for at jeg har ferie til hjortejakt sesongen neste år og dra på en av turene som blir arrangert. for å virkelig lære meg hjortejakt skikkelig. er det mye anderledes å slagte en hjort enn en sau?
  19. ok:D og kor betaler man det då?
  20. Fjernet unødig sitering. G.Larson @Bris: bor på meland så er vell nordhordaland jeg tilhører men åsane e ikke så langt unna, nordhordaland sin jakt klubb virker ganske dau. e ikke mye aktivitet inne på deres side i forhold til åsane
  21. men når jeg var i nord norge i militæret var det noen i troppen min som betalte inn til kommunen for å jakte i den kommunen, må man gjøre sånt i hjem kommunen sin for å jakte på den kommunale eiendommen? og kan man skyte så mange hjort en trenger under jakt tiden?
  22. jeg bor rett nord for bergen. har avlagt jegerprøven, å e fuldt klar over at man må ha storviltprøve for å kunne skyte på storvildt, men er bare usikker på om man må betale kommunen no annet enn det man gjør på jegeravgiftskortet? og om man får kjøpt seg en mark å jagte hjort på kan man på sett og vis skyte så mange man vill?
×
×
  • Create New...