Jump to content

Roy

Members
 • Posts

  289
 • Joined

 • Last visited

About Roy

 • Birthday 10/29/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roy's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. rundt 15? tispa mi er 12.5og di er vell litt større..
 2. kjempe bra hvor har du fådt hunden fra?
 3. ja ser hvor du vill. man må være konsekvent fra første stund, men lurer da på hva valpen tenker når det blir mye nei og irettesetting.. må da bli frustrerende..
 4. mange gode råd og svar, litt o.t, men det gjør ingenting. er vell det som kan kalles diskusjonsvinkling.... Det vanskeligste med både vite hva hunden tenker og trening må da være om hunden er en rabbiat faen, og direkte ondskapsfull? er mange exempleer der far er sjef i huset og med en gang far er borte er helvete løs. Gammel hunden min var svært rampete viss jeg var borte, og da er det jo vanskelig for leder å gjøre no med det, spesielt hvis mor er redd eller usikker på hvordan. Regner med at hunden da tror han er over di resterende av familie medlemmene.. Andre som har hatt vanskelige "tvister" med hunden? tror dere det ligger noe i det dere cecar milan greiene??
 5. du har mange gode poeng der @RWA. Jeg synes det er greit å lese om andres synspunkt og erfaringer, da dette er et felt som virkelig intrisserer meg. Men noe som slår meg i skrivende stund er at jeg har enda ikke hørt om noen som har jobbet og trent med hunden og ikke fått det til. Jeg ser mange som går tur med hunden og irriterer seg over at hunden rykker i bandet osv. jeg tror selv de fikk det til i begynnelsen og var på tur å få en kjempe hund. men jikk lei. sikkert når hunden var i "trassalderen". Men tror da hunden at den er sjef, eller tror han bare at dette er lov/skal være sånn? Regner med att eierne tror det er galt med hunden, mens egentlig mangler den bare trening og klare rettningslinjer?
 6. takk for godt innlegg @Christian S. dette er jo ett tema der det er rom for mye diskusjon. det jeg finner ut av dette blir det samme som med kjærringa, etter nokk timer og rett kjemi, skjønner man hva motparten tenker. Ser dere som har svart har vært flink å få god kjemi med hunden, og det er alfa +. Men er det da slik at di som har en "dårlig" eller rabbiat hund ikke har peiling? blir mye individuelt her...
 7. men ser mange bruker go bit å klikk for at hunden skal gjøre ting. kan ikke en hund gjøre noe uten å absolutt må ha noe. den hunden jeg hadde før fikk ros og kos, tar kansje lengre tid å øve inn noe da, men han hadde ikke den godbiten å tenke på, han gjorde det for da fikk han xtra oppmerksomhet. eller kansje han gjorde det for at han så at jeg ble glad.. hvem hvet..
 8. ja det er jeg enig i, er mye arbeid, men bruker å betale seg til slutt får ny hund om 14 dager, er så spent så inn i fan.. men finner ut at å tenke som en hund skal man bare drite i, å heller bli kjent med hunden å lese den.
 9. ja skjønner hva du mener, er mann en god leder, får man en god hund?
 10. men hvordan oppfører dere dere ovenfor hunden? får den mange valg? eller er det "far" som bestemmer alt? Jeg skjønner at det bør være en gylden middel vei, og kommer vell an på hunden. syns det blir feil å tenke som hunden, kan vell heller si bli kjent med hunden..dypt...
 11. ja eni, mange mener man må "ta" hunden med en gang den har gjort noe galt.. det tror jeg er individuelt for jeg hadde en svart elghund en gang, og han var meget klar over når han gjorde noe galt......så...
 12. leser på nettet at di fleste med hund gjør feil og betrakter hunden som en person. Man skal tydeligvis tenke som en hund og gjøre dæretter. men hvordan gjør man det? ligger det noe i det eller er det bare tull? det høres jo fornuftig ut men lurer da egentlig på hvordan en hund tenker..
 13. Mange artige historier her:-) får beagle i midten av mai, som jeg tenkte å bruke på rev, skal bli spennende i tiden fremover.. lykke til alle
 14. gøy å se at mange lykkes, håper jeg er like heldig
 15. ja tror det jeg og, skal ringe litt runt for å høre om noen har hatt en slik.. takk for alle svar
×
×
 • Create New...