Jump to content

lars2610

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

lars2610's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Som i norge, så får du forskjellige svar fra de forskjellige politikontorene i sverige også..
  2. Har ihvertfall altid blitt fortalt at EVP skal rekke når man krysser grensene nedover der! Derfor stusset jeg litt på det skrivet fra ambasaden... Man behøver heller ikke stoppe ved grensa og vise fram papirer uten at de ber om det?
  3. Noen som vet viktigheten av dette: http://www.oslo.polemb.net/index.php?document=120 Har vært i Polen med våpen men da har ikke slikt skjema og hysteri vært noe tema!
  4. Okey, ND3x40/50 subzero er den nye typen som tåler ned til 20 minus, er også denne jeg er ute etter om noen har prøvd. Det jeg er mest opptatt av er hvordan dyra reagerer på det...
  5. Noen fler som har fått prøvd denne enda eller?? Vil gjerne høre deres erfaringer... Selv er jeg skeptisk til at dyrene ikke reagerer på lyset, finnes utallige produsenter som har prøvd seg på dette før og etter mitt syn har mislykkes, da dyr som gris og hjort stikker når du tenner lyset!
  6. Flott!! hvor kjøpes de ekstra modulene??
  7. Noen som vet om det kommer et 22lr. løp til R8 med tiden??
  8. Lapp er ikke godkjent for bruk i sverige! Kun norge..
  9. Hva som riktig eller feil kommer vel ann på øyet som ser og hvor man har interesser... UANSETT, ringte en kar til meg i går å ville kjøpe ei halvauto rifle, han fikk godkjent søknaden på dagen, i dag. Tydelig at ikke alle er like strenge her... dettte var i området trondheim!
  10. For å ikke snakke om politikk, politikk er jo ikke bra!
  11. Passer jo bra for oss som prøver å selge halvauto i disse dager!!! Not! Dette er jo typisk norsk...
  12. Rett mann svarte for å si det slik.. Har sett nøye igjennom alt 3-4 ganger... ingen antenne.. Men fikk etter noen flere forsøk opp filen som jeg manglet... Det blir tatt en tlf i morgen ang antennen! Takk for svar!
  13. Fikk i dag mitt kamera i posten. Første jeg la merke til var at det ikke fulgte med noen antenne, skal dette følge med eller er det ekstrautstyr? synes jo det er merkelig om så skulle være... Fikk med norsk "bruksanvisning".. Her står det at 2 mapper skal komme opp når jeg kobler dette til data, DCIM og MMS, og at jeg skal trykke meg videre til PROFILE.INI som ligger under MMS mappa, denne PROFIL.INI mangler jeg i MMS mappa. der ligger det bare en DAT-fil som heter MMS. What to do????
  14. http://www.ha-halden.no/nyheter/article5413738.ece allerede postet over, sorry!
×
×
  • Create New...