Jump to content

AndyT

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AndyT

  1. Ikke kjøp Glock 19 hvertfall Angret lenge på at jeg kjøpte den som første våpen, da man må nøye seg med å treffe skiva i det hele tatt på 25m Og det er ikke bare fordi jeg ikke er god nok, for selv de "gamle revene" som har prøvd den treffer ikke noe som helst.. fun factor er det da 33 skudds magasin! edit: skal ikke rakke ned på glock da, hadde jeg vært dedikert nok, så hadde det nok blitt tettere på skiva etterhvert! hickok45 på youtube skyter jo ned alt på banen i blinde med den hehe.
  2. AndyT

    9mm til feltskyting

    Hva med en glock? Har prøvd en G19 denne helgen, og bestilt meg min egen som kommer til uka Liten og presis. jaja kommer sikkert en shit storm med "bedre våpen, koster BARE 10 000 mer" haters gonna hate Referer hickok45 (youtube) "You cant go wrong with the g19, best weapon ever made. ever." etter min erfaring skyter jeg ikke noe bedre med en STI target master (klubbvåpen jeg hadde lyst på før) enn glock 19. Kansje litt på grunn av - at jeg ser svart på svart, eller svart på grønt/rødt dårlig. Hvit hvit er perfekt. - kløne faktor, tung stor sak. Så til den prisen kan man ikke klage . 33 runders magasin er jo badass også http://www.oscarmike.no/products/glock- ... d-orginalt" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank en g19/17 genransjon 4 ligger på ca 6000 - 6300 i nypris! nå skal ikke jeg lage noen diksusjon eller shitstorm mot meg selv her, men jo dyrere jo bedre selvsagt. men som du nevner i et inlegg her, bang for the buck... ville vurdert hvertfall, det jeg valgte!
  3. Jeg fikk avslag/mer dokumentasjon på mine 2 søknader om 9mm og .22 pga jeg ikke hadde fyllt ut merke, modell og løpslengde. Kjapt svar da, ca 1 døgn.. Rygge/vansjø lmk. La meg sitere: altså, sikkert noe skrivefeil her, satt å leste mens jeg skrev for at d skulle gå fort.. men det står jo bak på søknaden, at man ikke trenger fylle det ut hvis man skal kjøpe hos forhandler.. hm, menmen.. Gidder jo ikke kverulere, da blir det hvertfall ikke noe godkjente søknader med det første, hehe.
  4. da svaret er delt her så får jeg se på den før jeg bestemmer meg, det var muligheter for og sende tilbake og få en 17 istede. Veldig ålreit kar i butikken, så da får jeg kansje bare se myself
  5. hm, sikker på at det ikke er 26? Arh får kansje ta å bytte til 17 likevel ;/ vansklig å se på bilder å youtube
  6. Låner tråden litt jeg!! Vurderer glock 19 vs 17, har bestillt 19 men kan vel ringe å nødbytte i morgen tidlig om det skulle være slik.. er det noen som har erfaring med at de er for små? Eller er det en ålreit str? Da butikken jeg skal handle de i ikke har de til utstilling så er det veldig vansklig og tenke seg til det edit: trenger ingen leksjon om at jeg må kjøpe ditt og datt istede, kjøper denne pga prisen!! skal ha en dyr og fin .22 så da har jeg ikke råd til noe mer.. ))
  7. tre ganger daglig burde være tilstrekklig
  8. sjekk ut en av de siste videoene til Hickok45 på youtube
  9. Jo, nå har jeg fått svar her! Føler litt på at spørsmålet ble litt dårlig motatt her, men meningen var ikke og gjøre noen irriterte . Men har også fått mange gode svar her! Tusen takk for det! Syntes egentlig ikke dette var en feilpost, NM149
  10. NFPS må man vel være medlem i en pistolklubb for og få vært med på? hm. Skjønner ikke at det må være såå mye årning for og få noen våpen og skyte for og ha det morro.
  11. Hm. Merklig at de da skal få den inn.. Okei, takker for svar selv om jeg kunne tenkt meg litt mer utdypende svar
  12. Helo! Hva er gjeldene regler for kjøp av en Smith & Wesson Model M&P15? ( http://wingevapen.no/index.php?do=cat&c ... topcat=305 ) kun for og ha det morro med på bane.. men usikker på regler, hva må jeg for og få kjøpt? Har jegerprøva og r medlem i jegerforening. Har en 1 hagle til dags dato..
×
×
  • Create New...