Jump to content

torxsys

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

torxsys's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Radio norge i dag tidlig der dette ble belyst, bra at slike saker blir offentligjordt. Kanskje staten må feie for egen dør, før de begynner å skrenke inn friheten til befolkningen??? Det er nå mine tanker iallefall, på en slik en fin dag i Trøndelag
  2. Levert (to ganger fra forskjellige enheter)
  3. Hvis vi starter med at en enkelt i hver klubb/ skytterlag samler inn underskrifter og sender listene inn som snailmail til børselars blir dette enklere å få gjennomført da?
  4. Hva med å opprette en database på kammeret ,slik at opplysninger slik som disse kan ligge tilgjengelig for andre/venner/felles interesserte;)
  5. Hvem kan anbefale en rask importør av mossberg lever action rifle? Har søkt litt på nettet, og har sendt ut noen mailer men ikke fått noen svar.....
  6. Kan du ikke med alle papirer i orden reise selv , da dette muligens blir billigere?
  7. Disse ser faktisk bra ut, vi skal ikke kimse av tyrkiske produkter. Hmmm interessant:)
  8. Hvis du ikke er luring Hassel , så er vel du å en hedersmann....
  9. Point taken sofabamse:) Mr.Hassel det var det jeg ante meg:) Rettelse ny feil kommer, Jan Egil er en sær spesiell luring , Hassel er ikke bekreftet luring enda;)
  10. Jeg hjelper gamle damer, lærer barna mine gode verdier å holdninger ,og jeg er vel kanskje litt tradisjonel. Så ja Mr.Hassel jeg anser meg (eller mitt indre meg)som en hedersmann. Hva sofagrisen ;)presset ut , det overser jeg å kaller en svak provokativ spøk... Hva anser du deg selv som da Mr.Hassel? Er du en hedersmann? Eller en luring;)
  11. Ha ha ;)Mr.Hassel jeg gjorde nok det.
  12. Er vi ikke hedersmenn lenger? Mener det er en tankevekker at den norske befolkning skal beskyttes mot seg selv, hvor er vi på vei??? Hvem faen sier at jeg som en lovlydig borger (med millitær bakgrunn) som er en aktiv skytter at jeg ikke er en hedersmann??? Hvis vi skal ved restriksjoner og flere lover få et sikkert og beskyttet liv her i Norge , der vi sitter på vår høye hest og nesen opp i sky. Et slikt samfunn fungerer ikke optimalt, se hva som skjedde i England... #I rest my case....
  13. He he kommer ikke som en bombe Mr Hassel:) Men jeg tror det er der vi må jobbe mot. Er det noen som har fått innsyn i arbeidsmåte og godkjennings grunnlag til pod i godkjennings saker? Pod er vel underlagt forvaltningsloven og er meg kjent pliktig til å opplyse ved anmodning. En annen mulighet er jo å skaffe bekreftelser/dokumentasjon om det tyske justisdepartementet sin prossedyre ved godkjenning av våpen. Det er også på tide at de ulike organisasjoner setter sammen et felles råd som skal sikre sportskyttere og jegere sine rettigheter , fremtid , hobby og sikre et fornuftig og sunt omdømme av sporten. Det er på tide med en mobilisering av de yngre i skyttersporten , stem de inn i styrer , grupper og gi de en mulighet å gi skyttersporten et løft inn i fremtiden. Puh# det ble langt;)
  14. torxsys

    Mossberg 464 SPX

    Eller kanskje sporter klassen i jegerfelt???
  15. Mener at enkelte distrikter feil tolker paragraf 6 i forskriften , når det er chassis systemer o.l:) Men har definisjoner vært klare så skal det ikke være rom for feiltolking eller synsing av lover.
×
×
  • Create New...