Jump to content

Fjørhanen

Members
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fjørhanen's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da har børsa fått sommerkamo, og er klar for bukkejakta, litt seint men godt:
  2. Skulle gjerne hørt sammenligninger mellom HD5 og Swaro Z5.
  3. Takk, ko-stens og Dagl Har allerede begynt å se frem mot ny toppjakt-sesong jeg og, men først skal det forhåpentligvis bli mange hyggelige treningsøkter på skytebanen. Gleder meg nesten like mye til det. Og så får vi bare håpe på en langt mer snørik førjulstid dette året slik at det går an å utforske norske terreng på en bedre måte. Enig i den! Beklager Synes halve moroa er å fange opplevelser på film, men trenger nok et kamera med noe bedre zoom til akkurat dette formålet. Det blir ikke akkurat Clausen-kvalitet, men iallfall gode minner
  4. Har laget en snutt fra de TO dagene med toppjakt det ble i Norge ifjor. Tar gjerne imot tilbakemeldinger på ting som kunne gjort filmen bedre.
  5. Takk, balter og Dagl! Og ko-stens, jammen har du mye "stang ut". Synes du fortjener å se ei furu med tre-fire store, svarte fugler nå! Takk for rapport. Alltid spennende når du og Dagl skriver.
  6. Tilbake fra Sverige igår. Første dag hadde vi fra -17 til -10 og vindstille, neste dag langt mildere og en god del vind. Siste dag var det -7 og litt mindre vind enn dagen før. Under hele oppholdet snødde det lett. Ikke altfor mange observasjoner de to første dagene, og mye var brunfugl, men siste dagen løsnet det og vi så bra med orrfugl. Vi hadde ikke marginene helt på vår side, og i vinden ble det bom på hver vår hane. I tillegg fikk vi ødelagt to skuddsjanser ved at både ravn og hauk skremte toppfugl for oss. Surt! Men, i siste time fikk vi øye på to tiurer. Den ene ble med hjem, og da var turen vellykket. Strekningen Østby-Elverum var forøvrig såpeglatt, så i skrivende stund er jeg mest fornøyd med å være hjemme i fin form. Vi var enige om at det er fryktelig langt å kjøre til Sverige for å bedrive en jakt vi like gjerne, og med like bra resultat, kunne bedrevet her hjemme. Men sånn er livet...så lenge det ikke er tillatt med januar-jakt i Norge. Nå er jeg spent på rapport fra ko-stens!
  7. Lagringsfett ja....akkurat. Da lærte jeg noe idag og! Takk
  8. Trenger en kort forklaring på hvorfor man pusser et helt nytt løp før man skyter? På forhånd takk
  9. Stille men stygg: http://www.kammeret.no/bilder/displayim ... pos=-15200 (Sorry men blir ikke klok på hvordan man legger inn bilder her...)
  10. Ok, razummy. Poenget mitt var den ikke uvesentlige faktoren "menneskelig feil". Glemmer man at våpenet er ladd, kan man vel også fort glemme å peke i ufarlig retning? Greit, vi er vel begge opptatt av trygg våpenbehandling. Nok om det. Jeg jakter ikke med folk jeg ikke stoler på. Vet ikke hvor du fikk dette fra. Føler jeg har sagt mitt i denne tråden. Flott program, fantastiske hunder, flotte jenter, men ikke rollemodellene jeg ønsket meg i et slikt program. Så får jeg heller bli kalt gammal og gretten. Sjøl føler jeg meg fortsatt ung Over og ut
  11. Ønsker ikke å hete opp diskusjonen igjen, men jeg trenger svar på noe. Derfor så spør jeg, så rolig og høflig jeg kan, deg razummy, om hvordan du kan mene dette: ....når du sier du har opplevd dette: Bare et spørsmål, uten mening om å provosere. Jeg får det bare ikke til å stemme.
  12. Bra skrevet, støttes 100%.
  13. For meg som jeger var dette et flott program som jeg akkurat har hatt gleden av å se i reprise. Flott fordi det inneholdt to supre damer på jakt, og fordi hele programmet oser av jaktglede og interesse for det å være ute i naturen. Vi trenger flere slike! Når jeg i mitt første innlegg likevel kritiserte våpenbehandlingen deres, var det egentlig i skuffelse over at de driver så mye med dette, og likevel ikke håndterer våpen på en bedre og sikrere måte. Om våpnene var ladd eller ikke spiller mindre rolle, synes jeg. Jeg ble litt skuffa, rett og slett, og jeg oppfattet jentene som noget umodne. Kommentaren min om rullings var egentlig humoristisk ment, ikke noe annet. Synes det er litt underlig at det reageres så heftig på kritikk mot åpenbar horribel våpenbehandling. Det betyr ikke at man ikke likte programmet eller jentene - det er mer et uttrykk for at man skulle ønske en bedre eksponering av oss som jegere når et slikt program først skulle vises på TV. Jeg føler på en måte at det er meg, som jeger, de representerer - og da tillater jeg meg å ønske en større profesjonalitet i det de gjør. Men for all del, de er tidlig i 20-åra og blir helt sikkert langt flinkere med åra. Håper det kommer flere slike program fremover, gjerne med litt mer erfarne jegere. Det er min oppfatning, og den bør ikke være egnet til å få folk i fistel på et internettforum. Vi må vel tåle at folk mener forskjellige ting? Hvem er det som egentlig er surmaga her? Og vi likte da programmet, alle sammen? Kanskje vi ikke er så veldig uenige likevel. Tommel opp til NRK!
  14. Minus for rullings i kjeften og horribel våpenbehandling, pluss for jaktglede og livsstil! Skulle gjerne levd på den måten.
×
×
  • Create New...