Jump to content

Glenn Are

Members
  • Posts

    532
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Glenn Are

  1. det er blånert med gode gamle typen, kokesuppa. Ja damask fra Doug Ponzio
  2. Her er en som har hittil tatt 2,5 måned jobb. Gå inn i detaljene så er det mosaic damask fra Doug Ponzio, Eggerlings lærergutt. Mosaic i blad, bolstere, rygg. Scales/inlay svart høykvalitet perlemor. Legger til fra start til nå. Mangler detaljer som juvelering av deler og blånering. Og ja selvsagt egg på bladet. Skal til en storsamler i Dallas.
  3. Siste kreasjon. Kan ikke utrykke mengden jobb og toleransene. Bedre over en kaffe som varer noen timer i verksted. Men her er en quick start til slutt bilde serie. Litt morro og prøve forum igjen.
  4. Hei takk for fin tilbakemelding, ja har vært fulltid siden 2017 og det går ennå. Føler meg heldig og ydmyk. Håper det kan vare livet ut med dette som yrke, uansett drømmen om hobby ble til slutt yrket. Velkommen på visitt. Mvh Glenn Are
  5. referanse video link til presisjon. «Det er enten eller, enten har du det flatt og parallelt eller så er det ikke flatt eller paralellt» For øvrig åpen for besøk, noe annerledes å senfor øye enn på skjerm. Heldigvis så lekker bilder og videoer på detaljene i positiv retning.
  6. Lenge sia sist ja. Legger ved en som ble nylig ferdig og på vei til sin nye eier i statene.
  7. Har ikke vært fokus på fastkniver hittil, men har blitt ett par små "neckknives" takk
  8. Grov visning fra start til slutt. Hadde æren av å levere den første kniven med Hymer mønster til Damasteel personlige samling. Alle delene har en hardhet på 62 hrc etter herding.
  9. hei og tusen takk. det er en blåneringsprosess, ofte kalt bare "suppa" siden vi ikke vil røpe vår oppskrift. Ja man kan finne en basic oppskrift men opp til hver enkelt og kokke den ihop til spesifikt bruk og resultat, lite rom for feil.
  10. Blad, bolsters og rygg er damask fra Bertie Rietveld i Sør-Afrika. Presentasjon kvalitet Mammut-tann. Svalehals og S kurve mellom scales og bolsters(det var en verdig utfordring) skrueløst design sett bortifra signatur pivot og collar. Alle indre deler og overflater har samme kvalitet finish som øye ser utenifra(må holde det reint under panseret) spørsmål besvares. takk /Glenn All made and done in my own shop. open for visit Bilder av Kristine Hermansen
  11. åja du mente kanskje de med perlemor effekt, jo det er en egen prosess jeg har på vanlig titan
  12. Aha, det forklarer en del. Sykt bra arbeid. Tusen takk
×
×
  • Create New...