Jump to content

magnumsen

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

magnumsen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kjøpte baikal med choker singelavtrekker og ejektor på xxl for ett år siden, kosta 3500 da. kjempefornøyd bortsett fra ejektoren som ikke alltid vil kaste ut, men det er ikke noe stort problem, anbefales absolutt.
  2. Har nettopp solgt min remington pumpe med rødpunktsikte, kjøpte den da jeg var litt yngre og forde den var litt tøff da Jeg bommet totalt på de første 30 lerduene jeg skjøt på men begyndte å treffe da jeg bare ble vant til den. Var godt fornøyd med den egentlig, funka bra til sjøfugl, men det er jo det hel%@# batteriet på siktet, enten er det tom for strøm eller glemt å slå på, har sikkert kostet meg 20 skarv,(er litt glemsk også da ) i tilegg er det noen hundre gram ekstra og bære på rypefjellet. Har i den senere tid skutt en del med o/u med vanlig skinne, jeg treffer mye bedre med den, men det er kanskje bare en vanesak.
  3. Hei. Er det noen som vet hvor det finnes en leirdue skytebane i kristiansand og når de holder åpent?? Er litt lei av å løpe rundt i skogen med en håndkaster
  4. Heisan. Har en ny bailal o/u, som skal brukes til sjøfugl, noen som vet hvordan er det å smøre duracoat på denne? Finnes duracoat i sort blank? hvor tykk er den??
  5. Hassel Hvis du søker på google på denne hagla og ser på f.eks: highlandoutdoors.co.uk eller armeriaelpinsapar.com, så ligger dokumentasjon på prisene der.(jeg er ubrukelig på data så jeg vet ikke hvordan jeg skal lage en link ) Jeg forstår at det er dyrere å drive butikk i norge og dette er sikkert en bra pris på en bra hagle men da synes jeg det er litt feil å få folk til å tro at de får noe til nesten halv pris når de kanskje ikke gjør det. Jeg vet av erfaring at dette er en seriøs butikk men følte meg nesten litt "forsøkt lurt" da jeg så de andre prisene, selv om det selfølgelig ikke var intensjonen fra selger. Beklager avsporingen fra tråden.
  6. He he, jeg anbefaler også alt jeg skal selge
  7. Helt riktig at de skal tjene penger, men de som selger den for 6000kr i england tjener jo også penger Synes dette var en vel drøy provisjon, hvertfall hvis det er 18000 som er originalpris
  8. Hei, jeg er ny her på forumet men ville bare komentere denne. Har selv sett på denne hagla, norica laurona lxo, ble fortalt i butikken at den hadde kostet over 14000 før, men er på tilbud nå. Sjekka litt rundt og fant en butikk i italia hvor disse selger til vanlig pris som er 810 euro, ca 7-8000kr. og i england kostet den 679 pund, ca 6000kr. Vet at staten er grisk på avgifter men dette var vel litt drøyt. er jo ikke en bil det er snakk om.
×
×
  • Create New...