Jump to content

cooljames71

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cooljames71

  1. kanskje det er noe for deg.... http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... nica=zeiss
  2. jeg brukte hornady gmx 150gr i 300wm på jakt i afrika tur i år. har skutt zebra, kudu og antiloper med bra resultat.
  3. Jeg har brukt det i namibia og funker som bare det. Det var 150gr i en 300 win mag.
  4. Er det noen som kan hjelpe meg å får takk i denne typen av sluttstykke i kal.338wm? Jeg mistet sluttstykke da min bagasjen ble mista på namibia turen.
  5. da har dem gjort noe ulovlig i alle år
  6. hei og gratis igjen. jeg har vært i din bloggnettsiden og jeg synes at det er kjempe bra. Når det gjelder valget av våpen så er 6,5x55 er flott kaliber...men er ikke det 7mm som er minste krav for å jakte på storvilt der nede?
  7. Gratis med reisen! Hvilken rifle og kaliber brukte du da?
  8. Takk for alle gratulasjoner Namibia er et flott sted med hyggelige menesker...sterk anbefales! Vi har vært i Omujeve Safaris, Windhoek (gjennom danskfirma Limpopo travel reisebyrå)
  9. her er min kudu fra min jaktreise i namibia feb.2010 http://i44.tinypic.com/5vqc6v.jpg
  10. jeg brukte en 300 winmag som jeg fikk lånt etter min sluttstykke (338 wm) ble mistet sammen med bagasje. Vi var 3 jeger fra norge og 2 fra danmark som kom den uken. Vi hadde kjempe jakt som jeg kommer aldri å glemme. Skal komme tilbake igjen! min første zebra, ca.250m, det var ikke lett å komme nære dyra. min første impala, ca. 150m, veldig pen dyr min kudu, ca.300m, ikke lett å finne fortiden i namibia pga mange døde av sykdom min oryx, ca.150m, 39", ganske bra størelse trofe min red hardebeest, ca.150m, en gammel kar, ikke lett heller å komme nær dyra min vortesvin, en non-trofe dyr som jeg skutt nesten gratis Hei. Jeg endret litt på bildelinkene dine slik at bildene blir synlige. Mvh G.Larson
×
×
  • Create New...