Jump to content

JonI

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

JonI's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har prøvd DENNE dressen?? http://jaktfall.no/index.php?nr=90&case ... name=Mossy Oak Snow,Yukon Gear.&startrow= Virker jo som en grei vinterkamo dress til denne prisen... Det står mellom denne og hârkila kiruna, men denne har ikke fått så gode kritikker! Selv om den virker lett og god når man prøver den i butikken!
  2. Ja, det er fin størrelse på ho! 69cm boghøyde og 27-30kg. Tror nok det er mest laika i henne ja! Ettersom hun både stiller elg i stålos og kun loser på gaupa når hun har stilt ho. Men dette er jo egenskaper som vi setter pris på! Spesielt siden vi har russerstøver vi kan slippe samtidig. Blir spennende å se om hun kan ha blitt noe skarpere på bjørn etter denne opplevelsen, vi lever i håpet!
  3. Kan med dette informere at Sasha's første gaupe er ett faktum. Gaupa ble felt i Namsskogan den 20. februar etter to dagers jakting etter den samme gaupa. Sasha ble sleppt på sporet sammen med en rutinert russerstøver. Både lørdag og søndag hadde de ca. 4 timers los før gaupa ble skutt søndag kveld. Hun loser ikke på sporet, men det ble lyd av henne så fort hun fikk øye på gaupa! Det var veldig tungt føre for hundene disse dagene, men allikevel ble det stålos på en elveis men det løsnet ut igjen før noen rakk å komme fram dit. Gaupa ble skutt av en post. Veldig artig jakt for dem som var med, ca. 7-8 stk. Og ikke minst var det artig at hundene leverte så utrolig bra!
  4. Bare å melde på, kjempebra trening!! Ja, tror ikke det har noen betydning.. I tillegg til den døde binna var det en del folk å hunder i rundt slik at det ble nok litt for mye på en gang. Var ute på skadefellingsjakt på bjørn i går kveld, og da funka hun bra på sporet som bandhund. Blir veldig ivrig, noen ganger litt for ivrig slik at hun mister det. Men da er det bare å roe ned og prøve på nytt:)
  5. Hehe, nei er nok ikke noe photoshop inn her nei, kun ett bra speilreflekskamera! Ja, utrolig arti at hun er så interessert i denne.. Skal bli en artig høst ja!! Men for noen dager siden ble det som kjent felt en binne like i nærheten av namsskogan, og den var hun meget skeptisk på å nærme seg. Hun ville ikke nærme seg binna når den lå på låven til sauebonden. Men hun er ennå ung da, så denne skeptisken kan komme seg. Uansett så er hun utrolig spornøye, og er veldig hissig til å henge på elgen over lengre distanser. Jepp, vi har nylig fått laget en radiobjørn på Namsskogan. Fungerer kjempebra!! Påmelding til testing på radiobjørn kan skje til Kai Roger Gjersvik.
  6. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I full los på radiobjørn!!
  7. Den største tispa som dro til Namsskogan i Nord-Trøndelag begynner å tegne bra! Da hun var mindre (4-5mnd) hadde vi henne mye løs sammen med basseten og det endte i mange rev- og elgloser. Nå i sommer har vi begynte å teste henne på bjørn i hegn og radiobjørn, og her viser hun stor interesse og det ser veldig bra ut!! Hvis det er noen som kan si meg hvordan jeglaster opp bilder, kan jeg legge ut ett par bilder av henne i aksjon mot radio-bjørn.
  8. Fruen i huset skal gå til innkjøp av ny rifle. Er ikke veldig kravstor. Enkel, grei og holdbar mekanisme med grei presisjon til en fornuftig pris. Etter diverse leting og fundering har jeg funnet ut at valget står imellom Marlin XL7 og Howa 1500. Noen som har erfaringer/anbefalinger om hva som er det beste valget av disse to??
  9. Foregår også bjørnejaktkurs og ettersøkskurs på bjørn i Namsskogan i Nord-Trøndelag. Kursene inneholder mye nyttig teori, moro og annerledes skyteøvelser (bla. bjørnepasset) og muligheter til å teste hund på levende bjørn i dyreparken. Kurset arrangeres av Nord-Trøndelag JFF, kan evt. ta kontakt med Kåre Vik som er kursleder.
×
×
  • Create New...