Jump to content

Negzanto

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Negzanto

  1. Henger meg på denne, kan mån lokke ifra glugga nå i oktober ? det har kommet 5 cm med nysnø nå !
  2. Noen som kan gi meg en liten huskeliste til Lokkejakt på rev om sommeren(juli,august,sept)?? Hvilke ting er viktige og kunne ??
  3. Da datt den første reven, men hva tru dere den veier? har mistet min vekt
  4. da er det lagt ut nytt åte og i natt håper jeg at det blir noe på meg
  5. hei, er det noen som vet om priser på ferdig ladet 6,5x55 patroner?? helst på vanlige sportsbutikker.
  6. vist jeg har rett er 222 mellom salong 0g 6,5x55 ikke sant? og det jeg lurer på er om dere kan gi meg litt tips om det våpenet og regler for hvilke dyr man kan skyte med det??
  7. hmm lurer på om reven er våken inatt jeg:)
  8. okei, 100 watts pære inni ei malingsbøtte og den fungerer som en lyskaster:) har hagle åte, så defor bruker jeg ikke så kraftig lampe:)
  9. Hvordan reagerer reven på lys på åte?? Har montert lampe men lurer på om reven er redd for lys?? eller tar det lang tid før han venner seg til det? Håper på mange gode tips :)
  10. reven var på åtet 2 ganger. men ble skremt når min far ropte hade i telfonen nedenfor. jakter fra soveromsviduet og når jeg sovnet 05:00 kom reven luskende på åtet igjen:) D blir vel jakting helt til det blir halvmåne trur jeg.....
  11. da er reven lokalisert... men den kom ikke helt på åte
  12. Da får sitte oppe inatt da:)
  13. Når er reven aktiv? og er den aktiv i 16 minus+ frsik bris?? Svar fort:)
  14. jeg hadde ikke tru på dette men det er helt utrolig:) det har snødd 30- 40 cm på 2 døgn, men i går stoppet det. jeg slengte åte utover åteplassen. og nå ser det ut som 20 rever har vært der:) http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 1170138901
  15. Hmm, har lagt ute mye åte jeg også fisk, elgskinn, elgavfall:) lukter død og fordervelse, men er reven aktiv i snøvær??? Og har det noe si om åte snør igjen??
  16. Da har reven endelig komme på åte;) Så idag har jeg lagt ut en coop pose med råtten fisk, elg avfall:) Lukter veldig godt der nede nå Men hvilke skudd ska jeg bruke? 2-4 er jo bra nåkk?
  17. Har en god del gammle hagl skudd jeg:=)
  18. Hei kan jeg skyte på leirdue, når jeg er med oppsyn ?? For eksempel: trene sammen med pappa og de andre på leirdue banen under oppsyn av pappa?? HVA ER ALDERSGRENSEN FOR LEIRDUE SKYTING MED OPPSYNSMANN?
  19. Hei:) vet ikke om du kan få kjøpt nei. men du kan kjøpe luftgevær med dipoter ja:) Levi Bjugn
  20. har ei hagle som berre har blitt brukt bly med.¨ men nå som det ikke er lov, kan jeg bruke stål i den?
  21. Hei, dette blir den første vinteren jeg skal prøve med åtejakt. Kom over 20 rever på åte ifjor 1. pappa bruker slakteavfall og matavfall. skal jeg bruke hundefor å? 2. Kan jeg bruke hagle på 25meter hold? 3. Tips til åte og diverse???
  22. Kan jeg sette blodspor på bar snømark?
  23. Takk:) snøen har kommet nå. så skal sitte revejakt om noen uker/måned. Tips til åte jakt??
  24. Dommeren bor der prøven skal foregå, men vi går ikke akkurat der prøven forgår. dommeren setter ut meste parten av sporene. min nabo har vært dommer før, han setter også ut spor for meg.
×
×
  • Create New...