Jump to content

Ravn

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ravn's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg må også få rose deltakerne for den flotte innsatsen og det gode humøret, spesielt når været ble som det ble. Det var noen som kom litt sent grunnet dårlig føre, men vi fikk satt dem inn på en og annen ledig plass utover dagen, så det ordnet seg greit. Jeg fikk mange hyggelige tilbakemeldinger i løpet av dagen. Det varmer et arrangørhjerte Noen av de yngste holdt også ut til langt på kveld. Vi fikk sendt av gårde noen i D1 og D2 med premier før finalen var ferdig. Jeg er imponert over utholdenheten de viste, spesielt dem som kom langveisfra og likevel var like blide og hyggelige når mørket senket seg og de hadde flere timers kjøretur i vente. Så til alle dere deltakere; Tusen takk for flott innsats, og ikke minst, godt humør og hyggelige samtaler. Jeg gleder meg allerede til neste år, da forhåpentlig med litt bedre vær Klem fra Ravn Sekretariat og premieutdeler (hun uten skjegg)
  2. Ravn

    SP_A0035.jpg

    Er jo jeg som har tatt dette jo :shock: Beverfiske, ja :lol:
  3. Gratulerer Mathias. Fin bukk og flott historie.
  4. Må få gratulere jeg også. Utrolig morsomt, og imponerende. Spesielt med tanke på hvor anderledes dette skulle gjennomføres i forhold til her hjemme. Du var veldig skeptisk før du dro, men dette viser bare at en god ekvipasje er nettopp det, god uansett
  5. Tusen takk for en kjempetrivelig grilling. Hyggelig å møte dere alle sammen. Været var kanskje ikke det aller beste, men under det nyinnkjøpte, og store, partyteltet til Haubits, merket vi det knapt. Flott at noen er villige til å stille opp og organisere slike treff. Takk for nydelig kaffe også, Haubits. Den gikk ned på høykant Takk til Tussa og Hansen for kjøring, husvære og frokost.... som alltid hadde jeg nær sagt .... og Tord: Jeg er litt usikker på hvem som har såre ører, meeeen, vi legger like godt skylda på dr. balder siden han fikk meg til å love at telefonen skulle være av under grillingen Gleder meg til neste treff!
  6. Hei Tenkte jeg skulle melde meg på grillingen. Er det plass til flere?
×
×
  • Create New...