Jump to content

Vestlandsjeger16

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Vestlandsjeger16's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vet at noen skarpskytter-grupper bruker denne i førstegangstjenesten.
  2. Dette er vel noe for Blaser-folket: http://www.finn.no/finn/car/used/object ... e=37237360
  3. Har en Blaser R93 308 win med kappet løp og Atec Maxim og på topp står det en Zeiss Victory 2,5-10x50. Jeg har lyst på et lettere oppsett i tillegg til dette, da jeg synes det akkurat blir litt topptungt til for. eks. reinsdyrjakt og aktiv dagjakt. Jeg operer innenfor en prisramme på under 10 000. Jeg har enten lyst på en lettere demper og en lite kikkert, type 1,5-6x42 eller 1-4x20 osv. eller et rødpunktsikte. Jeg har også vurdert et nytt løp uten demper og med åpne sikter. Har også tenkt på dette med montasjer, prisdifferansen fra for eks, statene er ganske høy fra hva som er listepris i Norge, hvem har beste pris av norske forhandlere? Er interessert i både brukt og nytt.
  4. Har en Blaser R93 Prof. i 308 win. Har nå kjøpt tofotadapter, og lurer da på tre ting. Hvilken vei skal adapteren settes inn? Kan jeg bruke rem etter dette? Hvilke tofoter anbefales, henholdsvis til liggende, sittende og stående skyting, som passer til Vektor Maskins adapterløsning?
  5. Prisen blir rundt 33 med 1,5-6x42, eller rundt 35 med 2,5-10x50. Ingen av dem med lys.
  6. Har fått ett tilbud på en pakke bestående av, Blaser R93 Prof. 308, med 50 cm løp, påmontert Atec Maxim og en Zeiss Victory med montasjer. Totalprisen blir da rundt 35 k. Blir dette regnet for å være en god pris for en slik pakke?
  7. Enda en grunn til å gå for en Benelli. Lav vekt, ingen funksjoneringsproblemer og rekylen er så og si ikke merkbar. Det er bedre å kjøpe dyrt en gang.
  8. 3-5000 for en Beretta hagle!? Da er det jo bare til å kjøpe snarest! Hvilke butikker har fører forsatt S55? Eller har de fleste bare gått over til 686?
  9. Har fra tidligere en Benelli M2 kaliber 12 som brukes til det meste av jakt, og den fungere feilfritt. Jeg opplever overraskende nok et alvorlig tilfelle av havesyken. Jeg MÅ ha en smekker og nett hagle i 20/76. Den skal brukes på lengre turer etter blant annet skogsfugl, rugde og ryper. Benellien fungere jo bra til dette, men en smekker O/U ser jo særdeles bra ut. Spørsmålet blir da som følger, hvilke hagleprodusenter leverer hagler som har baskylene tilpasset kaliber 20? Bruktmarkedet er vel det mest interessante alternativet, da økonomien blir skral framover, en rifle skal jo også i hus før høsten.
  10. Er på jobb akkurat nå, så bilde må nok vente. Jeg kjøpte den på XXL Forus, men det finnes vel flere forhandlere som fører Benelli.
  11. Jeg sliter med noenlunde den samme problemstillingen. Holder på å forhandle med diverse pushere om en pakkeløsning. Den heldige utvalgte riflen er en Blaser R93 Prof, med kort løp i 308 win og demper. Riflen skal benyttes både på drevjakt på dagen, og posterin i skumringen/natt. Alternativene er forskjellige modeller fra Swaro og Zeiss. Blir Duralyt og Classic regnet som "mye" mindre gode i skumringen enn Victory og PV fra Swaro? Har en god avtale med en av pusherne, så det vil bli en relativt stor prisreduksjon i kjøpet, derfor kan jeg vurdere Victory og Pv modellene som høyst aktuelle.
  12. Jeg kan anbefale Benelli M2. Jeg kjøpte min i våres, har brukt den på jakt i høst. Den er lett å rengjøre, har ingen problemer med lette ladninger til leirduer og er særdeles behagelig å skyte med. Betalte 14 000 for min.
  13. Hei, Vet ikke om denne har blitt postet før. Finnes det oppdrett eller salg av jaktlabrador i Norge? Fortrinnsvis på Vestlandet en plass.
  14. Takk for svar Jeg har som sagt sett på mossberg maverick 88, 12/76. Den koster 2.500 på Jaktdepotet og veier 3.1 kg. Noen som har noen erfaringer rundt denne hagla?
  15. Jeg har lest den, men føler at den ikke svarer helt på det jeg lurer på. Hva er forskjellen på 12/76 og 12/89? Er O/U, pumpe, halvauto eller S/S best for de jaktformene jeg satser på?
×
×
  • Create New...