Jump to content

cato

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

cato's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Som jeg sa så er jeg jo bare nyskjerig. Lurte på om noen hadde prøvd dette. Men har jo fått et ganske tydlig svar på dette. Når det kommer til skytterlagskruttet så har jeg selv vært med på og ladde opp 1500skudd der det bare måtte kastes etterpå, fordi ladde dataen på det ikke stemte med ladingen som sto på boksen. Var en kjedlig og iriterende lærdom.. Men det e jo som sakt sånn en lærer på den harde måten.
  2. Dette er et mere utfyllende svar. Takk til alle. Det er jo nyskjærigheten som driver oss hær i værden så derfor lurte jeg på om det var noen som hadde prøvd dette. Grunnen til at jeg spør er den biten som kommer inn på løpslengde, kontra brenne tid. Jo lengre løp, jo lenger brenne tid har du for og bygge opp trykk bak kulen. Detter er jo mer for rifler der du har et lukket kammer, og trykket ikke har andre plasser å gå en ut gjennom pipa på løpet. Tenkte kanskje noen hadde vært borti denne tanken. Men hær var jo rådet ganske enkelt. Styr unna
  3. Er jo en grunn til at jeg spør om det er noen som har gjort dette. Laddebøker kan du jo lese opp,ned og i mente, og enda så er det jo som du sier variasjoner som du må tilpasse i forhold til kule, krutt type og hvor langt ned du dytter kula i patronen som igjen avgjør trykket som lages i det kula forlater hylsen og vidre løpet. Jeg stilte et lite enkelt spørsmål om det var noen som hadde prøvd og bruke skytterlagskrutt i 9mm. Trenger inngen som antyder på en frekk måte at jeg e gal som spør om dette.
  4. Beklager og avbryte men føler at dette passer og spørre om hær. Eg e en litt gnien JÆ.. og tenker på kostnader. Er jo bra forskjel på kruttet me tanke på pris. Er det noen som har laddet med NORMA KRUTT 4 SKYTTERLAGSKRUTT NORMA KRUTT 15 SKYTTERLAGSKRUTT NORMA KRUTT 19 SKYTTERLAGSKRUTT Dette er jo et billig krutt men er litt usikker på om det lar seg gjøre i en 9mm. Har bare prøvd bare laddet med N-340 VIHTAVOURI KRUTT med 122grn bly kuler 29mm nedpress 4.6grn ca 300ms hard rekyl 28mm nedpress 3.8grn har ikke fått cronet dette, men er svakere rekyl. Roligere vipp.
  5. cato

    Pepper Popper

    Snik inn en liten post her eg. Lurer litt på korsen den fungere. E det tyngden på kula "vist eg kan si det sånn" som gjør at den faller, eller er det en mekanisme som holder den på plass?
×
×
  • Create New...