Jump to content

TigerBlack

Members
  • Posts

    368
  • Joined

  • Last visited

About TigerBlack

  • Birthday 09/09/1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TigerBlack's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Denne hendelsen var pga ammunisjonsfeil og skal IKKE på noen som helst måte klandres våpnet. Jeg har bare gode ting å si om M&P 'ene jeg har og har hatt. M&P45'ern min gikk som ei klokke til siste skudd og hadde aldri noe problem med noe, ingen hverken matefeil eller avfyringsproblemer og det eneste som var begrensningen på den var skyttern. Samme erfaringen med min M&P9L denne er også ett veldig godt bekjentskap og jeg har ca 2000 skudd igjennom min uten noe problemer med selve våpnet. Det skal nevnes at avtrekkern trenger litt tilvenning ,men ikke noe du ikke blir vant med relativt fort og med trening. Fra min side kan jeg på det varmeste anbefale M&P serien slik jeg kjenner den.
  2. Var på banen i går å testet nyervervelsen og jeg må si Glock har virkelig gjort noe riktig å Gen 4 glock.. jeg har skutt mye med Gen 1 og 2, men denne var ett helt annet beist. Det ble skutt 50 grønnsakskudd (S&B), disse var relativt hardt ladet kjent jeg , men rekylimpulsen i G-21g4 var veldig myk og behagelig. Jeg vil si at den er snillere en 9mm på mange måter. 9mm er litt "snappy" ,mens denne var mer en mer træg og myk impuls. Veldig komfertabel å skyte med. Så ble det skutt 75 av egen produksjon og her kom det virkelig fram hvor god denne er. Hjemmebaksten er Berrys 230grn FMJ med 6.2 grn N340 bak. COL 32mm. Disse gikk som smurt igjennom, og etter hvert som jeg fant siktepunkt og avtrekk ble samlingene upåklaglige. Jeg begynte på 25 meter, men tok også en del runder på 10 meter. Jeg ser jeg trekker skuddene litt til venstre og litt ned, så dette regner jeg egentlig med er avtrekket mitt som må trenes litt på så det er ikke noe jeg bekymrer meg for Jeg tror jeg og Glock'en skal bli riktig så gode venner
  3. Takker alle sammen Jaa skal ikke se bort ifra det. Syntes ikke avtrekket er så gæli ,men kan kanskje gjøres litt lettere. Vi får se.
  4. Da var ny pistol i hus og det ble.. tam taratei , Glock 21 Gen4 Ikke veldig overaskende. jeg så på andre i butikken selv da jeg hentet denne,men nei. Jeg fikk ikke "grepet" på de andre, denne sitter som smurt. Gleder meg til å teste denne så fort sjansen byr seg.
  5. Har laget en liten video der jeg viser skaden på våpnet. jeg har nå levert pistolen til politiet , og søknaden på ny 45 er inne til behandling.
  6. noen som vet hvilke norske butikker som har nye løp, demper og slikt ?
  7. Det er flere som sender magasiner, jeg har selv to stk på tur over dammen. Eksempler her er http://www.glockstore.com" target="_blank" target="_blank, (men de har høy shipping and handling avgift) så har du http://www.glockmeister.com" target="_blank" target="_blank. Noen av disse har også disse "rull" magasinene på enkel rull 50 skudd eller dobbel rull 100 skudd. Ellers så ser ikke Midway Norge så gæli på pris på magasiner heller. Ser at ingen av disse sidene du nevner har hicap magasiner å sende ut av USA. Noe jeg ikke skjønner helt vitsen med, men det er nå meg.
  8. Nydlige forslag ,ser det er mye fint her, men det som er litt pokker er at de sender ikke magasiner utafor statene. Kunne godt tenke meg ett 27 (mener jeg det er) skudds magasin.
  9. Jeg var å så på en Glock21 gen 4 idag og jeg må si at jeg er veldig sikker på at dette blir min neste 45. så kommer neste spørsmålene. - har noen ladetips til denne, har hørt at noen må justere COL på patronen for at den skal mate skikkelig .data would be nice. - hvem er det som selger ekstrautstyr. Sikter, magasiner ogsåvidere jeg så veldig lite i butikken jeg var i tidligere idag. Andre tips ?? (relatert til G-21 that is.. ikke droppsjitenkjøp1911typetips)
  10. FNP hadde vært ett ok alternativ ,men den er alt for dyr.. med en utsalgspris på over 1000 USD i statene tør jeg ikke tenke på hva den hadde kosta her .
  11. Jeg kan få tatt noen, men du vil ikke se stort utvendig, den ser intakt ut ,men innmaten er ødelagt. Det er ingen utvendige merker på den såvitt jeg kan se iallefall. Ja var veldig leit, var glad i den saken der, men ulykker skjer desværre. Jeg har veldig lyst på en ny M&P45 ,men det som taler imot der er at jeg ikke har lyst å vente ubestemt tid til de evt kommer inn igjen. Det er stor etterspørsel etter den i USA og Wingevåpen kan ikke si om de kommer om en måned eller ett halvt år. Derfor ser jeg etter alternativer. Glock G21 Gen4 evt Gen 3 SF er de jeg har sett mest på de siste dagene og denne frister veldig. Det er klart også en 1911 frister litt. De ville ikke se på pakken engang da jeg var i butikken. Jeg har sendt en mail via Fiocchi sin facebook side. Jeg prøvde kontakt sjemaet på hjemmesiden dems uten at dette førte noe med seg annet en feilmelding om at websiden ikke kunne vises når jeg trykket på "send". Jeg kan naturligvis ikke opfordre til det ,men jeg setter stor pris på sympatieffekten Denne loven kan ikke fravikes av selger, selv om produsenten har merket produktet med ansvarsfraskrivelse, da den ikke trumfer Norsk lov jeg har tenkt på dette , men jeg må se hva jeg gjør på den der. Det viktigste er at kvalitetskontrollen dems blir sjerpet. så flere slipper å bli utsatt for noe slikt.
  12. Fiocchi har funka sånn greit nok.. men syntes aldri presisjonen har vært det samme som for ex magtech eller hjemmeladet. Men som plinke ammo helt ok. Har hatt noen funksjonsfeil 9 i 9mm, en 3-4 stk tenker jeg. denne megablæsten i 45acp og ett par tilfeller i 357 og 44 mag har hatt ganske ok resultater med 32acp/7.65 browning der skuddene har gått noenlunde greit i våpnet og vært ok presise. samt ingen funksjonsfeil. Til sammenlikning med Magtech har jeg aldri hatt noe som helst problemer med og upåklagelig presisjon.
  13. Det var italiensk fabrikat.. Fiocchi Jeg har skutt endel av dette merket, og har hatt issues med dette fabrikatet senest for halvannen uke siden da en 44 magnum (200 grn swc) ikke hadde krutt i hylsa i det heletatt, kula gikk ut av løpet, men ikke mer en såvitt.. (denne pakka ble tatt med til XXL , men de var ikke intresert i å ta den i retur.. jeg sender klagesak på denne (også) så fort jeg får mulighet. Men leverandør har ikke hatt for vane å engang besvare på henvendelsene.. Det blir svært lenge til jeg bruker ammunisjon fra Fiocchi igjen.. Skulle nesten tro det, men det jeg har møtt hos forhandler er som vanlig ansvarsfraskrivelse og motvilje.. Jeg tok etter tips fra skytekamerat kontakt med eget forsikringselskap som tok action og jeg fikk en seriøs og svært god behandlig. Tryg brukte under 4 timer på å se på saken fra jeg var i telefonisk kontakt med dem til erstatningspengene sto på kontoen min. All honør til Tryg her
  14. Min erfaring med Winge våpen er at de er veldig greie, svært service instilt og fantastiske når du er i butikken. Men jeg må nok føre meg på lista der jeg er enig at det å svare på telefon eller mail , der har Winge ett enormt forbedrings potensiale. Jeg vet ikke hvor mange ganger, jeg har prøvd å ringe før noen faktisk tar bryderiet med å svare på telefonen. Men i episoden med M&P45'ern min tok det mange forsøk før jeg kom igjennom der. Jeg har gitt opp å sende mail til dem da de ikke svarer og det å sende melding igjennom facebook siden er like nyttesløst.. Det er fult mulig å kjøre innom der, men når jeg bor og jobber ved Gardermoen og er i vanlig jobb er det normalt ikke noe vits å kjøre til moss i håp om å være der før de stenger på hverdager. Hvis Winge leser denne tråden håper jeg de tar tak i dette.
  15. Fikk ingen treff på denne, står at den er utilgjengelig
×
×
  • Create New...