Jump to content

Rune Viken

Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

About Rune Viken

  • Birthday 09/18/1958

Rune Viken's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Var på utstillinga på Lillestrøm på søndag. Der var det en som sto inne i den midtere hallen, rett ned for fluefiskerdammene. Han borrer opp løp og lager rifleløp med div riflestigninger. Er det noen her som vet hvem dette er? Det var en godt voksen mann som hadde ei maskin med seg. Fikk visitkortet hans men dette ble borte i alt jeg hadde i posene mine. For meg er dette viktig da jeg skulle prøve et løp for han og jeg lovet å komme tilbake med ressultatet.
  2. Gratulerer så mye med flott skyting. Jeg ble hjemme under årets NM Faktisk det første jeg ikke er på siden jeg begynte å skyte i 1988 på Koppang. Passer også på å ønske alle lykke til med skyting i hovedrunden og i omgangen på søndag. Måtte den beste vinne.
  3. Gratulerer så mye Inge. Dette unner jeg deg.
  4. Ja nå kan vi sette punktum for årets LM. Gratulerer så mye til Thomas Bråthen med Gull og LM-tittelen, Gjermund Sørum med Sølv, Øystein Johnsen med Bronsen. Å gratulere til alle klassevinnere. Må også huske å gratulere min tidligere sambygding Petter, MEGET BRA PETTER. Takk for at dere tok turen til Båstad/Trøgstad på LM. Det var 222 skyttere som fikk masse som og noe vind. Mye posetive tilbakemeldinger og noen som ikke var fult så fornøyde. Men slik er det bestandig og jeg tror alle vokser på det.
  5. Da er avstandene endret på løypa, å rettet opp i første innlegg. Den går for det meste langs en lokal vei med avstikker til de forskjelige holdene. Det er påmeldt litt over 200 skyttere
  6. Nyheter om stevnet... Det er satt opp 2 ekstre skiver pr hold, det vil si 12 mannslag. Derfor er det flere ledige plasser til dem som kommer og som ikke er forhåndspåmeldt. Ellers fikk jeg høre at noen av holdene blir litt kortere en først anntatt. Men det blir vist de skivene jeg skrev tidligere. Jeg kan ikke si hvilke hold før jeg får snakket med løypeansvarlig. Ønsker alle hjertelig velkommen til ei ny jaktfeltløype.
  7. Ja det stemmer, det blir brukt BOJ skiver.
  8. Kjempestevne Inge. Gratulerer så mye.
  9. Da er feilene rettet i det første innlegget. Feilen kom fra fingerene mine gitt. jeg peronlig synes Løypa er en utfordring, så det ser ut som om dette kommer til å skille på dette LM Men jeg trøster meg med at det er likt for alle og alle blinker er runde og innen max hold.
  10. 19. og 20. mars arrangerer vi LM jaktfelt ved Båstad skytterbane. Påmelding skjer på http://www.njffstevner.no/" target="_blank" target="_blank Skytterene vil ble kjørt ut med minibuss til hold 1 Etter endt skyting blir dere kjørt inn til skytterbana. Hold og avstander er pr idag slik: Hold 1: Hare 50m Sitt (2er ring som innertreff) Hold 2: Ravn 96m Sitt Hold 3: Ulv 70m Stå (2 og inn er innertreff) Hold 4: Orrhane 129m Sitt (1er ring som innertreff) Hold 5: Tiur 50m Stå (2er ring som innertreff) Hold 6: Elgkalv 200m Ligg (4 og 5 er innertreff) Det telles poeng for skillefigur. Finale blir oppe på skytterbana etter at siste lag fra hovedrunden er kommet inn.
  11. Om du tar vare på esken så kan alle komme til Magnor å bytte. Hadde hørt det før å jeg. Å Magnor har mange nye produkter som det kan byttes i. På Landsdelsmesterskapet hos oss blir det brukt Magnor i år.
  12. Snakket med en på jaktfeltstevne som var så fornøyd med Magnor i premier på stevnene. Da var diskusjonen i gang med det samme. Å som han sa: Rett før jul tok jeg med meg kona og alle krystalglassene og reiste til Magnor, der byttet vi inn alt og tok ut et middagsservice til 12 personer. Dette kostet meg ikke noe mer og kona ble kjempeglad. Å som han sa til slutt: Hjelper det å skjønner du.
  13. Tor Arne Mathisen fra gjøvik vant hagla
  14. Omgangen er lagt ut. (alle som skjøt hovedfinalen)
×
×
  • Create New...