Jump to content

Rune Viken

Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rune Viken

  1. Var på utstillinga på Lillestrøm på søndag. Der var det en som sto inne i den midtere hallen, rett ned for fluefiskerdammene. Han borrer opp løp og lager rifleløp med div riflestigninger. Er det noen her som vet hvem dette er? Det var en godt voksen mann som hadde ei maskin med seg. Fikk visitkortet hans men dette ble borte i alt jeg hadde i posene mine. For meg er dette viktig da jeg skulle prøve et løp for han og jeg lovet å komme tilbake med ressultatet.
  2. Gratulerer så mye med flott skyting. Jeg ble hjemme under årets NM Faktisk det første jeg ikke er på siden jeg begynte å skyte i 1988 på Koppang. Passer også på å ønske alle lykke til med skyting i hovedrunden og i omgangen på søndag. Måtte den beste vinne.
  3. Gratulerer så mye Inge. Dette unner jeg deg.
  4. Ja nå kan vi sette punktum for årets LM. Gratulerer så mye til Thomas Bråthen med Gull og LM-tittelen, Gjermund Sørum med Sølv, Øystein Johnsen med Bronsen. Å gratulere til alle klassevinnere. Må også huske å gratulere min tidligere sambygding Petter, MEGET BRA PETTER. Takk for at dere tok turen til Båstad/Trøgstad på LM. Det var 222 skyttere som fikk masse som og noe vind. Mye posetive tilbakemeldinger og noen som ikke var fult så fornøyde. Men slik er det bestandig og jeg tror alle vokser på det.
  5. Da er avstandene endret på løypa, å rettet opp i første innlegg. Den går for det meste langs en lokal vei med avstikker til de forskjelige holdene. Det er påmeldt litt over 200 skyttere
  6. Nyheter om stevnet... Det er satt opp 2 ekstre skiver pr hold, det vil si 12 mannslag. Derfor er det flere ledige plasser til dem som kommer og som ikke er forhåndspåmeldt. Ellers fikk jeg høre at noen av holdene blir litt kortere en først anntatt. Men det blir vist de skivene jeg skrev tidligere. Jeg kan ikke si hvilke hold før jeg får snakket med løypeansvarlig. Ønsker alle hjertelig velkommen til ei ny jaktfeltløype.
  7. Ja det stemmer, det blir brukt BOJ skiver.
  8. Kjempestevne Inge. Gratulerer så mye.
  9. Da er feilene rettet i det første innlegget. Feilen kom fra fingerene mine gitt. jeg peronlig synes Løypa er en utfordring, så det ser ut som om dette kommer til å skille på dette LM Men jeg trøster meg med at det er likt for alle og alle blinker er runde og innen max hold.
  10. 19. og 20. mars arrangerer vi LM jaktfelt ved Båstad skytterbane. Påmelding skjer på http://www.njffstevner.no/" target="_blank" target="_blank Skytterene vil ble kjørt ut med minibuss til hold 1 Etter endt skyting blir dere kjørt inn til skytterbana. Hold og avstander er pr idag slik: Hold 1: Hare 50m Sitt (2er ring som innertreff) Hold 2: Ravn 96m Sitt Hold 3: Ulv 70m Stå (2 og inn er innertreff) Hold 4: Orrhane 129m Sitt (1er ring som innertreff) Hold 5: Tiur 50m Stå (2er ring som innertreff) Hold 6: Elgkalv 200m Ligg (4 og 5 er innertreff) Det telles poeng for skillefigur. Finale blir oppe på skytterbana etter at siste lag fra hovedrunden er kommet inn.
  11. Om du tar vare på esken så kan alle komme til Magnor å bytte. Hadde hørt det før å jeg. Å Magnor har mange nye produkter som det kan byttes i. På Landsdelsmesterskapet hos oss blir det brukt Magnor i år.
  12. Snakket med en på jaktfeltstevne som var så fornøyd med Magnor i premier på stevnene. Da var diskusjonen i gang med det samme. Å som han sa: Rett før jul tok jeg med meg kona og alle krystalglassene og reiste til Magnor, der byttet vi inn alt og tok ut et middagsservice til 12 personer. Dette kostet meg ikke noe mer og kona ble kjempeglad. Å som han sa til slutt: Hjelper det å skjønner du.
  13. Tor Arne Mathisen fra gjøvik vant hagla
  14. Omgangen er lagt ut. (alle som skjøt hovedfinalen)
  15. Nå ligger det resultater ute på nett.
  16. Det er noen som har spurt på telefon om finale grensene. Jeg har spurt hvilke klasse og ut fra det har jeg svart for den klassen vedkommende spurte på. Ser at det kan misforstås det som står skrevet lenger opp. Men slik er kravene: A - B: 146 D1 - D2: 142 E1 - E2: 140 Damer: 136 JA - JB - JC: 138 Den komplette lista står på hjemmesiden. Rune Viken
  17. Resultatene klassevis er nå på plass. Skal prøve å forbedre oss.
  18. Hei alle skyttervenner. Først bør jeg beklage at vi ikke har fått lagt ut resultatene så fort som dere og jeg selv ønsker. Men alt har sin grunn og den er nådeløs så lenge ingen av dere vet hva som har hent her under NM. Ser at Megalink får pepper og arrangørene får sitt i disse tider da data er alle manns eie. Fakta: Vi har et server problem som ikke har vært bra, og ja programet som Megalink leverte hadde et lite problem det også. Men det som står som den enkleste ting er at telenor ikke fikk levert fast IP innen fristen.(2mnd har det tatt til nå) Så vi vil ikke love noe ut fra det jeg vet idag. Ja jeg kunne nok kansje lagt ut resultatene raskere. Men et NM er mer en bare det dere ser. Etter press-finalene skal vi sikkre data og utstyr, avholde et oppsumeringsmøte med ris og ros, der alle må rapportere inn. (Er jo for å forbedre oss) Videre må alle lister til dagen etter kjøres ut, før resultatene hentes på serveren. Reiser hjem for å legge dem ut på nett og nå idag var jeg ferdig med det kl21:40. Når ting ellers ikke ble endret fra i går til idag skylles dette altså utenforligende ting. Har lyst til å komentere en ting om det somskjedde på hold 3 idag med at en ble forstyrret. Det ble levert en skriftelig klage, som ikke ble tatt til følge. Du vet selv hva som var grunn til at klagen ble forkastet. Å det gikk på hva som skjedde med en annen skytter i laget. Derpå forflytter standplassleder seg for å få oversikt og standplassleder(2) følger på til høyre for å dekke det som skjer. Ja jeg har blitt bortdømt på NM og selv mistet hodet(der og da) Men å sitte i ettertid å skrive historien slik at den passer deg best er ikke pent. Bakgrunn er at du i ettertid har fått vite hvorfor standplassleder(ene) forflyttet seg. Hadde han kommet bort i deg på en eller annen måte, hadde du nok fått nedhold. (Jeg satt ikke i juryen) En god skytter er den som har fokus på det som er hans arbeidsoppgaver og stenge alt annet ute. Det er jo du som bestemmer når du skal trekke av skuddene dine. (Det er eks på arbeidsoppgaver.) Skal love deg at resultatene vil bli bedre da. Mvh Rune Viken
  19. Sjekk premien på super pressen. Dette er helt rått.
  20. Det ligger masse ny info ute på hjemmesiden nå.
  21. Det er mange gode forslag her. Men det er flere som vil ta kongepokalen hjem. Lindstad, Are, Sørholt, Haugen, Holmbro, 2xHemstad, ?xØstmo eller noen i jegerklassene, som Fjeldskog, Bråthen... Listen er lang i år også. Men det kan fort bli en overraskelse også. Jeg ikke vært i nærheten en gang så meg blir det nok ikke. Men måtte den beste vinne på rettferdighet og like forhold til alle skyttere. Rune Viken
  22. Har dere husket å melde dere på NM? Fristen går ut i dag for forhåndspåmelding. Etteranmeldte tas inn men da påløper det 150,- pr skytter Mvh Rune Viken
  23. Beklager men jeg hadde ikke tid til å komme oppover i år. Gartulerer med resultatet. Rune Viken
×
×
  • Create New...