Jump to content

Suomen Pystykorva

Members
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

About Suomen Pystykorva

  • Birthday 10/08/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Suomen Pystykorva's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.tradskallare.se/vara-hundar/ ... orget.html Se på nederste anonsen:) det er lite nobser rundt om kring, men for å komme i kontakt med flere oppdrettere kan du snakke med avelsrådet i norske spetsklubben som kan sette deg i kontakt med svenske å finske oppdrettere.. lykke til:)
  2. ser poenget e.j, men de fleste hunder eller vertfall veldig mange er jo stort sett innom hundefører med jevne mellomrom. unntak finnes så klart hos de fleste raser:)
  3. Litt ot i forhold til navnet på tråden, men ser det diskuteres ant foringer pr jaktdag. Er det ikke fornuftig og se på hvordan sledehunder fores viss vi er interesert i at hunden skal yte Max i løpet av en jaktdag??. Om det fores små måltider med feks vom og hundemat ( gjerne med 2t - 3t mellomrom) er du sikker på at hunden får nok næring hele dagen. Avslutt med et hovedmåltid til kvelds.
  4. Samme søk som hos en god spets da med andre ord, men er dette søket noe som kun de beste hundene har eller kan man kalle det et vanlig søk hos lajkaene, eller er det feks variasjon innen de forskjellige lajkarasene??
  5. hei å godt nytt år lajkafolk finnes det noen standard for søk på lajkarasene?? jakter selv med finske spets å der er idealsøket 250-300m eller 10-15 min i følge beskrivelsen av hvordan en god spets skal søke.
  6. Rimelig lite det ja, men det var kort prosess
  7. Fikk ei kråke med 6,5x55 på ca 100m i dag:)
  8. Vet det, men om du leser det jeg skrev er det 358win jeg er kunne tengt meg
  9. Har lyst på nytt ekstra løp til victoryen min i cal 358win, men ser at dette ikke standard fra fabrikk. er det noen som vet om det evt er en mulighet å bestille et løp i cal 358 norma mag uten ferdig kammer slik at en børsemaker her hjemme kan gjøre resten av jobben???
  10. Starta meget dårlig her med 3 bom, men endte til slutt på 10stk meget godt fornøyd
  11. http://www.handlerimport.no/netthandel. ... 29&pid=284 Er på utkikk etter et meget bra for å lurte på om noen har prøvd dette??? forer for tiden med våtfor fra vom og hundemat, noe som fungerer meget bra, men tørrfor er meget praktisk på feks fjelltur sommerstid. Har kombinert med litt tørrfor i vinter og syns det har fungert bra. på tross av en meget mild vinter har ikke bisken hatt så blank å fin pels før så kombinasjonen vått og tørt er noe vi fortsetter med
  12. Spetsen min tok 75 poeng å førstepremie på første jaktprøven sin 1 år å 2,5mnd gammel , men så har det liksom ikke tatt helt av etter den tid. på den prøven var det 2 fulltid på orrhane å 1 fulltid på høne. har skutt noen høner i ettertid, men ikke en eneste hane enda. som regel stikker de før losen har vart i 1 min
  13. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=26581067 Noen som har prøvd denne??? Bra eller Dårlig??
  14. Er på utkikk etter en type ammo i 6,5x55 som er god på rev, men som ikke sprenger for mye eller deler reven i to. noen som har prøvd v-max i cal 6,5x55 på rev???
  15. skjedd mye her siden sist jeg var innom. tenkte jeg skulle skrive litt om den store uflakshøsten her. Starta med elendig jakt i sverige hvor vi hadde kontakt med kun 1kull å 1 enkelfugl. dro hjem tredje dag. strekkskade på hunden under fuglarbeid på jaktprøve i lierne. denne hang i hele første uka i jakta hjemme så vi jakta max 3t pr dag med noen hviledager iløpet av første 9 dager. Elgjakt! Etter elgjakta fant vi en del fugl, men bare av den nervøse sorten som stikker etter 1sec - 2 min los. fugler som flyr til dundas. Været. Veldig mye varme, sørøst kuling og høytrykk fredager, lørdager og søndager. Dro ut i dag, jakta ca 5 timer og været var selvsagt sørøst kuling i kasta, 8 grader og høytrykk. fant ei røy som det ble ca 30 min los på, men den satt i den tetteste grana jeg noen gang har sett. Eneste positive er søket som har blitt mye bedre siden i fjord, fart, utholdenhet å at han kan kjøre på med lange loser uten å stikke i fra og at det stort sett er en los eller to pr tur
×
×
  • Create New...