Jump to content

MattisB

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MattisB

 • Birthday 12/21/1991
 1. Jeg ser ikke på meg selv som så veldig lav heller, så da bør det gå greit Hvordan er den festet egentlig? Har prøvd å søke litt rundt, uten å se noen god illustrasjon. På rifla mi er reimbøylene skrudd rett i stokken, så vil jeg få festet tofot-feste på en enkel måte?
 2. Løfter en litt gammel tråd her, men: de av dere som har Stoney Point, har dere sittende modellen? Altså den som går fra 65 cm til 112? Ser for meg at den kan bli litt høy når man sitter rett på bakken.
 3. Var ute å tok et lite jag i dag. Så reven reise seg opp på 40-50 meter inne i en granklynge. Fulgte etter spora, men måtte gi opp etterhvert da jeg ikke fant flere spor på skaren.
 4. T.Berg: Går du på videregående eller? Forresten, kan jeg kjøpe ammo til hagla, selv om jeg er under 18? Sikkert dumt spørsmål, hehe.
 5. Er to i min klasse som har interesse av jakt faktisk Kunne nok med fordel ha vært flere unge jegere, virker som det er veldig få egentlig.
 6. Kan du ikke bytte fag innen oktober (eller når det enn er) som de som kommer fra ungdomsskolen/går VG2 kan? Hvis du føler at det blir feil med kunst og håndverk og heller vil ta året på TIP.
 7. Heter Mattis, som det står i nicket, og er fra Hønefoss. Har jakta siden onkelen min dro meg med for første gang mens jeg gikk i 8. eller 9. klasse og kommer nok aldri til å gi meg, hehe! Jeg er 17 år, blir 18 rett før jul ( ) Foreløpig har jeg bare kjøpt meg hagle, men det er nok ikke lenge til det kommer ei rifle i hus heller. Jakter mest rådyr, og en del hare før jul, etter jul blir det et og annet revejag
 8. Ser ikke noe poeng i å lage en ny tråd om omtrent det samme, så: Jeg kunne tenkt meg et luftgevær til å sitte å plinke med, men gidder ikke å betale no særlig for det (maks 3000). Hva burde jeg gå for? Jeg vil ha kikkert på toppen, så ta med det i betraktningen Hva tror dere om den her: LINK?
 9. De to siste nettene har mikkel susa rundt her, i natt var han helt inntil hekken faktisk. Så jeg får nok slenge ut åte igjen, og se om han er interesert.
 10. MattisB

  Min første hagle

  Det er fleire og fleire som i dag kaller dette for hagle! Oida Hvor fikk jeg rifle fra tro
 11. MattisB

  Min første hagle

  Hva skal du jakte? Hvis det er fugl, hare og annet småvilt og rovvilt ville jeg kanskje gått for ei hagle i kaliber 20/76, de er oftest hendige lette hagler. Hvis du også skal jakte rådyr med hagla ville jeg gått for kaliber 12/76. Når det gjelder merke, så velg noe av kvalitet.
 12. MattisB

  Rifle som 16 åring.

  Egentlig så er det jo greit at de sier det er 18 år, men de burde si at man kan få dispensasjon fra kravet om at man skal være 18 år.
 13. Noen som har sendt mail og fått svar enda?
 14. Rådyr nå Bukk eller geit?
 15. Hva menes med det? At man må vurdere om kaliberet man bruker vil avlive viltet humant?
×
×
 • Create New...