Jump to content

telejeger

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

telejeger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Takker for svar
 2. Noen som har erfaring med lyddempere til hagle? Ser at Norma selger en a-tec til Franchi Affinity i sin siste katalog, men den samme demperen kan vel også leveres til andre halvauto. Noen som har testet systemet? Tenker på vekt/balanse, og effekt.
 3. Ruger 10/22 skal brukes til jakt. Hvordan løses problemet med begrensning i antall skudd i kammer/magasin? Skal jo være maks to i magasinet og ett i kammeret. Får man kjøpt så små magasiner til denne, eller hvordan plombere større magasin så den blir lovlig?
 4. Kan du si noe nærmere om hva de betyr?
 5. Jeg har skaffet en helt ny Astro 320. Puttet inn kartbrikken fra min gamle 320 (3-4 år gammel), som bruker en kopiert kartutgave, men den nye leser ikke dette kartet? Jeg får kun opp Worldwide DEM Basemap og Digital Globe. Dette betyr at jeg ikke ser landskapet, men det viser jo avstand til bikkja etc. ER det noen sperre for kopierte kart fra ny Astro, eller er det meg som ikke vet noen tricks for å få den til å lese kartet? Takknemlig for hjelp
 6. Takk skal du ha. Jeg fant manual, først på engelsk, deretter på svensk. Det viste seg at eieren av jaktradioen ved å trykke rundt omkring nærmest i vilska, hadde lagt inn pilottoner på alle kanaler, og dermed kan man ikke kommunisere med de som ikke har programmert akkurat samme pilottone. Icom kan man jo programmere til hvilken tone man vil, nesten. Jeg gikk inn og nullstilte tonene på alle kanaler, og dermed var problemet løst. Har aldri hatt Icom selv, så jeg var litt grønn. Men igjen, takk for hjelpen
 7. Hjelp! En jaktkompis har en Icom BC 160 jaktradio, og i displayet står det bare følgende "N IP 670". Uansett tastetrykking kommer dette tilbake. Han har selvsagt ikke bevart noen bruksanvisning. Noen som vet hvordan display skal få et normalt utseende igjen? Evt har link til en nordisk bruksanvisning? Har funnet ut at radioen kan sende signal til andre, og man hører hva som sies, men motsatt vei skjer det ingen ting. Trykker man på taleknappen, slår den ikke inn på annen radio. Det blinker en liten L i displayet.
 8. AH! Fantastisk! Tusen takk skal du ha. Det løste problemet. Jeg kunne nå legge til ønskede elementer på sida, og fikk inn både oppsett og verktøy. Problem solved
 9. Aloah. Sitter med en astro 320 fra en jaktkompis, den er endret i programrekkefølgen av en annen kompis av samme (som hevdet det var bedre tilpasset hans bruk...), slik at den gir andre bilder på skjermen enn det jeg er vant til. Jeg får derfor ikke endret den til "jegerbruk". Når jeg har skjermen i DOG og trykker MENY to ganger, får jeg ikke opp bildet med START NY JAKT etc., men derimot et bilde som viser AKTIV RUTE og DELE TRÅDLØST. Dato og tid øverst, som normalt, men ikke noe mer tekst. Uansett hvordan jeg trykker kommer jeg ikke til noe bilde som gir OPPSETT, VERKTØY e.l. Jeg gikk til fabrikkinnstillinger, men da jeg trykket på denne, skjedde det ikke annet enn at den gikk tilbake til kart. Oppdaterte programvaren nå, men etter oppdatering var det akkurat det samme. Hentet opp bruksanvisning, men her også opereres det hele tiden med endringer man må gjøre via VERKTØY osv., og det finner jeg jo ikke. Kort og godt: Hva gjør jeg?????
 10. En jaktkollega har fått bygget om en US Astro 320 til norsk/nordisk. Var visst gjort i en fei. Jeg tror dette er ganske ukjent for de fleste. Noen som har hørt om det? NB: Jeg kjenner ikke detaljene rundt ombyggingen, men har ingen grunn til å tvile på ham.
 11. Takker for opplysende. Og skitt jakt videre til dere alle
 12. Takker for opplysende svar. Tillater meg også å spørre om noe annet: Fant en pakke Rottweil Semi Magnum 12/70 nr 2 (3,7 mm) i skapet. Stammer fra overtakelsen av noe ammo fra en eldre skytter. Kraftig kost, men er det noe som helst problem med å bruke denne i en vanlig hagle, som f eks Lamber lettvekt, eller i en eldre Baikal o/u?
 13. Hvilken haglstørrelse anbefales på rype og orrfugl nå fra medio oktober? Sesongen startet med 5 (Gyttorps grouse), men en mer erfaren jeger anbefaler nå norsk nr 4. Enige?
 14. Løste seg ved å kjøpe en defekt dele-220 som jeg fant via en gruppe på Face. Kostet mindre enn å importere et tastatur fra USA.
×
×
 • Create New...