Jump to content

Jeger1962

Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Jeger1962's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Får helt ny med lys og 4AI retikkel på nett til 12 510,- inkl frakt
  2. Er interessert i denne. Hva slags retikkel er det på den ? Regner med at du da kan gi meg "forhandlerpris". Du er kvitt et problem, og jeg blir lykkelig. Så om du er seriøs så gi meg et skikkelig tilbud, så er den solgt.
  3. Jeg kjøpte min på jaktfall.no, men det er mange som selger den. Vet at Jakt & Friluft i Arendal og Magasinet i Drammen har den ihvertfall. Du får sikkert en PM fra trådstarter. Går under det jeg vil kalle den beste rådyrfilmen så langt. Tar for seg bukkejakt og det er også lagt inn en utførlig demonstrasjon på lokk. Her kjenner man seg igjen og bare MÅ ut etter å ha sett filmen. Gled deg Har forresten trådstarter planer om ny film ?
  4. Støtter dette. Greit at JD får komme med sin kommenatr og at vi får høre hvordan det går. Ordner de opp, så skal de selvsagt ha kredit for dette.
  5. Håper ihvertfall at om så skulle skje JD eller andre at vi får en tråd om det her på forumet DET hadde blitt diskusjon det
  6. Forøvrig så håper jeg ikke denne tråden blir en diskusjon om mine klipp og lim ferdigheter, så jeg foreslår at man holder seg til topic.
  7. Hæ? Jeger1962 er helt enig med Jeger1962? Skriver du med flere nick på kammeret og har gått surr i nickene dine? Hehe, neida, gjør nok ikke det, men ble litt ivrig med klipp og lim og da falt quote ut. Ser du over så ser du at innlegget ble endret. Ut over det så står jeg på det jeg hele tiden har sagt. Nå er jeg kun en vanlig kunde, så heldigvis velger jeg selv hvor jeg handler. Og om det skulle være noen tvil, så har jeg lagt igjen mye hos JD og vært fornøyd, men så har jeg heller ikke hatt reklamasjoner. For min del handler denne tråden først og fremst om det prinsippielle i saken, og i dette tilfellet er jeg sterkt uenig i hvordan JD har handlet i denne saken. Det er lov å gjøre feil, det gjør vi alle, men rydder man opp viser man også at man er seriøs
  8. Sletter denne da det bare ble tull. Så går det når man skal klippe og lime
  9. Da fikk vi vel bekreftet den mistanken flere har. Enten er du Idar selv, eller en som står han nær. Hvordan kan du påstå at leverandør fikk muligheten til å hente filmene selv ? Står ingenting om det i denne tråden. Har handlet MYE på Jaktdepotet opp gjennom årene, men har enda ikke vært inne på lageret. Mener du at Jaktdepoet har begynt med ny policy ved å ta med kundene inn for å vise lageret ? Lukter vel litt for mye av dette. Jeg har ved selvsyn sett filmen til salgs i butikken, og om trådstarter ønsker, skal jeg gjerne vitne på dette i en evt. sak. Har vært innom Jaktdepoet ved Drammen ved en 4-5 anledninger i sommer, og de gangene sto ihvertfall filmen til salgs. At den nå plutselig er fjernet sier vel sitt. Når du nevner at det var feil antall filmer på første faktura, så glemmer du det faktum at produsenten/trådstarter har gitt en troverdig forklaring på dette, og at dette ble rettet opp i faktura. Du skriver :Jeg har jobbet butikkbransjen i en del år og useriøse leverandører driter man raskt i. Det er vel greit nok det, men husk at det samme gjelder for en kundes ståpunkt. Ser man litt på den andre tråden og googler litt på nett, så finner man flere saker hvor Jaktdepoet / Idar holm er dømt i Forbrukertvistutvalget. Da kan man jo legge sammen to og to, og så kan man jo diskutere hvem som er mest seriøs. Jeg har som nevnt handlet mye på Jaktdepoet, og har heldigvis ikke hatt noen reklamasjoner. MEN, jeg skal love at den dagen det skjer, så skal jeg ihvertfall kjøre saken "to the bitter end" med disse sakene i bakhodet. Med tanke på at dette er en fillesak, hva det gjelder kroner å øre, så er det utrolig at daglig leder ikke kommer på banen og rydder opp. Tror han hadde hatt mye mer troverdighet om så skjedde, istedenfor å sitte på et forum å kverulere over hvor urettferdig verden er mot ham. Hadde vært langt rimeligere markedsføringsmessig også. Det er lov å gjøre feil, men da retter man opp i det også. Det inngir nemlig respekt.
  10. Syntes det er ganske frekt å kalle andre for en kjeltring, når Idar Holm opptrer som den største av de alle. Skal IH eller Jaktdepoet ha noe som helst troverdighet igjen, så bør han nå omgående rydde opp i saken. Var på skytebanen på mandag, og dette var det store samtale emnet. Var helt klart at måten Jaktdepoet kverulerte på ikke fallt i god jord, og saken med Jaktdepoet har ført til noen færre kunder blandt oss aktive der ihvertfall. Tar vi utgangspunkt i det trådstarter sier, så snakker vi om 30 filmer. Vet ikke hva de koster inn, men la oss si 100 kr pr. film. Totalt utgjør det ca 3 000,-kr (Med forbehold siden jeg ikke aner hva innkjøpspris er ) Undertegnede har selv sett filmene til salgs i butikken, mener de var priset til ca 300,- Om det var feil på første faktura, hvilket trådstarter også sier, så er ihvertfall feilen ryddet opp. At filmen er bestillt av to ansatte, hvorav en som styrer butikken på Fauske og ikke en skriftlig bestilling fra Idar Holm for så være, men ordren er jo juridisk sett akseptert all den tid den er lagt ut for salg i butikken. Hadde Idar Holm returnert filmene med en gang under henvisning til at de to ansatte ikke hadde lov til å bestille varer, så hadde saken stillt seg annerledes, men så er ikke skjedd. Er ikke mye reklame man får i dag for ca 3 000,- kr så det billigst hadde nok vært å ordnet opp i det. Legger man til grunn at Jaktdepoet har andre dommer mot seg, så viser jo det med all tydlighet at her er det viktigste å forsøke å trenere. ( I håp om at motparten gir opp?) Håper at produsenten av filmen ikke gir opp, men kjører saken fullt ut. En eller annen gang må jo Jaktdepoet lære de også. Den dagen det skjer, kommer jeg gjerne tilbake som kunde, da jeg liker forretningen, men ikke forretningsmetodene deres. Inntil videre så vil jeg avstå, og slik det ble antydet på skytebanen når emnet ble diskutert, er jeg ikke alene.
  11. Foreslår at man holder seg til det denne tråden dreide seg om. Nå startes det jo en ny debatt om moderatorne. Dette kan vel gjøres i en ny tråd. Så kan Jaktdepoet se å få ut fingeren og bli den gode butikken den har potensial til å være.
  12. Da er det bare å håpe at Jaktdepotet har fått så mye pepper at de nå tar sitt ansvar og betaler produsenten for filmene, og tar lærdom av denne saken. Hadde vært fint om trådstarter holdt oss oppdatert om slik skjedde. Er like viktig å få frem at de tar ansvar også. I mellomtiden ser jeg frem til tilsvarende filmer fra den kanten.
  13. Når noen har flere saker på seg, hvor de er dømt i FTU så mener jeg det er helt klart grunn til å være på vakt. Jeg har eller ikke satt meg til dommer over saker som ikke er godt dokumentert via det offentlige eller jeg har sett all dokumentasjon på. Som den utsyrsfreak jeg er, er jeg glad for at vi har butikker av typen JD. Det er derfor synd når daglig leder ikke viser evne eller vilje til å rydde opp, og som sagt i en annen tråd: Jeg kommer tilbake som kunde, så snart JD viser tegn til forbedring.
  14. Tror vi spoler tilbake til TS sitt innlegg. Han ber jo bare om at de som ønsker filmen, handler denne et annet sted enn Jaktdepotet. Er jo en fair sak all den tid han ikke har fått betalt for filmen. Filmen er vannvittig bra, så er det å håpe at JD ordne opp i saken og at vi får flere gode filmer fra den kanten.
×
×
  • Create New...