Jump to content

aagemann

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

aagemann's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. glemte å svare på tråden. Det går i mobiltelefon, nøkler, visakort. har nettopp fått over noe musikk på mobilen, så iPod er degradert. Artig tråd. Har nok for små lommer.
  2. Vedr. fenix, bra finish, bra ytelse. Mye lykt for pengene. Du kan jo følge opp med denne tråden :http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=35&t=4002&st=0&sk=t&sd=a&start=280 Har både Fenix TK11 og Zebralight H30. Veldig fornøyd. Lightman har bra med ting på lager vet jeg, litt på slag i pris på noe; men kort leveringstid. De er kjappe til å svare og har greie på det de snakker om. Lykke til på jakten http://www.lightman.no/product/472289/Fenix_TK11__220_lumen_taktisk_lommelykt.html
  3. Helt rått, de lyktene. Ble selv frelst når det gjaldt de kraftige hodelyktene, så en Lupine Tesla X i bruk i helgen, var ute på kveldstid sammen med en tidligere kollega. Jeg gikk faktisk så langt at jeg kjøpte meg en... http://www.lightman.no/product/472030/L ... sla_X.html Ble forsinket julepresang fra far til far..
  4. Lightman, som jeg også ser er her på forumet, har den lykten under 8K. http://www.lightman.no/subcategory/12464/13221.html Kommer nok flere etterhvert. Sykt dyre de der.
  5. Jeg har både H50 og H30, liker faktisk H30 best , pga bryter, og enklere av og på. Men helt supre lykter forøvrig. Når det ghelder å ha den på hodet over tid; ikke opplevd noe problem. Sanns noe med massivt tre å gjøre.
  6. Fant 2 HID-lykter til salgs her. Har ligget på Finn tidligere, sikkert ikke blitt kvitt de. http://www.airsoftguns.info/viewtopic.p ... &sk=t&sd=a
  7. Har bestilt meg et par Fenix-lykter, veldig spent. Har søkt litt rundt på nettet, noen som har sett/bygget trykkbryter/selger trykkbrytere til Fenix?
  8. Både Surefire http://www.surefire.com og Wolf-Eyes- har våpensett med trykkbrytere som kan brukes her. Kjøpte noen batterier med mer fra Wolf-Eyes her for litt siden. Wolf-Eyes : http://www.wolf-eyes-lykter.no/produkter/wolf-eyes-lykter/vaapensett/wolf-eyes-6ax-sniper-260-lumen-vaapensett. Dette var ihvertfall komplett med hylster, trykkbryter samt vanlig bryter. Går sikkert an å få satt sammen rimeligere sett. Jeg har en Surefire-lykt med samme LED-pære fra Wolf-Eyes , fin spot, bra temperatur på lyset. Likte godt de oppgraderingskitene Wolf-Eyes hadde til Surefire , har prøvd flere oppladbare varianter av CR123 batterier opp igjennom. De har også rødt filter til samme lykt. Du kan også kjøpe separate lykter og universalfeste. Var kjappe til å levere, hadde peil på de de snakket om og fikk 10% lanseringsrabatt, siden nettstedet var relativt nytt. Wolf-Eyes var OK slikt sett, fordi du kunne kjøpe en rimelig lykt, og bygge ut med oppladbare batterier, andre brytere og evt.nyere teknologi og reflektorer etterhvert. Vet ikke om Fenix har trykkbrytere og våpenfeste? Går sikkert an å modifisere noe. Var visst mye brukt i vilt-nemda.
  9. Fant denne tråden nå nettopp, spennende! Selv veldig interessert i lykter, deriblant en Zebralight H50 (www.zebralight.com) , har ikke fått brukt den så mye, men skal ut på fisketur/mulig jakt i midten av september,så da skal den testes. Ser det er mange med Fenix-erfaringer her, spennende, har ingen av de. Har en del Surefire-lykter , hvorav M2 er favoritten, har fått satt inn ekstra LED-pære på 260 lumen (digital pære), og oppladbart batteri fra Wolf-Eyes. Fungerer utmerket. Satte inn en rimeligere LED-pære og samme oppladbare batteri i en Surefire G2, kjekk å ha i bilen. Regner med at det er flere som har fått med seg: Surefire Optimus og Invictus : http://www.batteryjunction.com/sf-ua2.html Surefire Saint (hodelykt) : http://www.batteryjunction.com/surefire-saint.html Bilder til illustrasjon fra batteryjunction. Kjempespennende tråd forresten.
×
×
  • Create New...