Jump to content

SRD-15

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SRD-15

  1. Dette er sånn jeg tolker det også. For det står jo ikke, PS dette gjelder ikke nr ti på lista DPMS panther bull… Våpenkontoret vil innvilge søknaden hvis pipa er 24'' eller at lower blir bytta til hva som helst som det ikke står DPMS på. Dette virker ikke logisk i det heletatt, da de fleste lowerne er stort sett like, men det er vel ikke sånn de tenker heller. Det enkleste er kanskje å få tak i ei billig 24’’ pipe, men de vokser sikkert ikke på trær, kan ikke huske å ha sett så forbanna mange lang løpa AR rifler på match…
  2. Ja jeg er selger og har fått info av kjøper og har ingen grunn til å ikke stole på hva han sier.
  3. Ja, men § 4 starter med å si at: Følgende halvautomatiske rifler som oppfyller kravene til minimum totallengde og løpslengde etter våpenforskriften § 2 første ledd, er godkjent for erverv, eie og inneha til øvelses- og konkurranseskyting. En DPMS med 18’’ pipe oppfyller disse kravene med god margin… Må si jeg sliter med å forstå at de da kan forlange 24’’ pipe når våpenforskriften sier 400 mm som minimum lengde. Det er heller ikke noe vits i å anke til pod, for våpenkontoret er i kontakt med pod, og de er enige med våpenkontoret.
  4. Hei Har et lite problem her som jeg håper noen kan svare meg på. Jeg skal selge en DPMS Panther AR 15 med 18’’ pipe, men kjøper får ikke innvilga søknad fordi politiet i Vestfold og pod mener at DPMS Panther er godkjent med 24’’ og da er den ulovlig med 18.’’ Sånn jeg tolker lista over godkjente rifler så er det minimums løpslengde på 400 mm og totallengde på 840 mm som gjelder, men det er ikke våpenkontoret enig i. Forskrift om skytevåpen, våpendeler og ammunisjon mv. (våpenforskriften) https://lovdata.no/forskrift/2009-06-25-904/§2 Forskrift om forbudte skytevåpen og godkjente halvautomatiske skytevåpen https://lovdata.no/forskrift/2011-09-09-930/§4 § 4.Godkjente halvautomatiske rifler til øvelses- og konkurranseskyting Følgende halvautomatiske rifler som oppfyller kravene til minimum totallengde og løpslengde etter våpenforskriften § 2 første ledd, er godkjent for erverv, eie og inneha til øvelses- og konkurranseskyting, jf. våpenforskriften § 7 annet ledd, dersom skytevåpenet ved fabrikk er produsert til bare å kunne avfyre halvautomatisk ild: Jeg mener at teksten her er ganske klar, men jeg er ikke jurist så jeg kan jo ta feil. Hva mener dere, er Rifla mi ulovlig med 18’’ pipe?
  5. Nå varer kanskje ikke en Czechmate så lenge....
  6. Har tatt et par bilder som viser hvordan det ser ut. Med innmat og bunn fra Cz custom er det 29 skudd i langmagget og 20 skudd i det korte med standard innmat. Forholdet blir det samme med standard innmat i det lange, men da med 27 skudd.
  7. Hei Har samme problemet med min Czechmate, når jeg har 27-28 skudd i langmaget så tipper de øverste patronene ned for så å butte i underkant av materampa. Ser noen sizer med en 38 acp die, bruker dere 38 die istedenfor 9 mm eller er det en sånn sak som hele hylsa blir trykt igjennom?
  8. SRD-15

    Taurus 1911?

    Denna her kansje? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... 4&kwUnica=" target="_blank
  9. SRD-15

    Remington_1.JPG

    From the album: Håndvåpen

  10. SRD-15

    Remington_2.JPG

    From the album: Håndvåpen

  11. Hei, jeg låner denna tråden litt... Jeg vurderer å skaffe meg en 9mm open pistol, har tafsa på Cezhmate og Tanfoglio. Tanfoglioen har det grepet som passa meg best. Er det noen som har erfaring med Tanfoglio i 9mm minor/major, er det en driftsikker kombinasjon?
  12. Tore's våpen service tenker jeg. Han har bygget 2stk mod 10 og en 629 til meg og jeg er veldig fornøyd med jobben som er utført.
  13. SRD-15

    Luger-Tråden

    Hmm, trur ikke von Schnabelstadt har hatt pølsene sine på denna her Takk for gode svar, jeg tar sjansen på et par spørsmål til. Den er stempla med 42 på toppen av lenkestykket, hva står det for? Er det orginalt eller nato oppheng på detta hylsteret?
  14. SRD-15

    Luger-Tråden

    Hei, låner denna tråden litt. Min Far har en Luger han vurderer å selge. Den er fra 1939 og ser ut til å være nr lik bortsett fra løp og magasiner. Har også hylster med værktøy. Noen som kan si noe om pris?
  15. Hei Sånn plutselig så var jeg påmeldt til NM rifle, så da bør jeg vel skyte et par magasiner først. Har brukt 62gr wolf til trening tidligere. Er det noen sjapper på østlandet som selger Wolf nå for tida? SRD-15
  16. Så vi som kunne denne gangen får ikke komme til høsten
  17. Denna var ikke billig... http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=600" target="_blank"
  18. Da er 629'n tilbake fra extrem makeover oppholdet, så da trenger jeg noen tips om kule diameter. Løpet er et 8,5 toms L.Walther med 1-20 i rifle stigning. Planen er å kjøpe kulegrossistens 245 gr lwc. Har ikke slugga løpet, men tønna måler .429. Hvilken kule diameter bør jeg velge?
  19. Hadde samma problemet med min, justerte vinklen på utkasteren uten at det gjorde saken noe bedre. Satte da inn ei hardere fjør på utdrageren og da var problemet løst... http://czcustom.com/CZ-Extra-Power-Extr ... rings.aspx
  20. Takker for raske svar... Da skal jeg kontakte forbundet og skytterens gamle klubb for å sjekke om han er skyldig kontigent. Og hvis alt er i orden er det bare å ønske han velkommen..
  21. Hvis en skytter som har sluttet i en klubb uten å skriftlig melde seg ut, men bare lar være å betale kontigenten ønsker å melde seg inn i en ny klubb etter noen år, har han da noen uoppgjorte økonomiske forpliktelser til den gamle klubben? Jeg har hørt eller lest noe om at kontigenten for de åra må betales før han kan få medlemsskap i en ny klubb. Noen som veit noe om dette?
  22. Ser at disse korna er å få i forskjellige høyder og profiler, men finnes de i flere bredder?
  23. Hei Jeg hadde planer om å kjøpe en ny 8 tommer S&W 629 classic, men forhandleren ville det anderledes... Etter en og en halv uke med henvendelse på mail uten å få svar, flere daglige tlf oppringninger som ingen bryr seg med å svare på, så er det endelig en som tar telefonen, han er ærlig å sier at detta har han ikke greie på, men han skal be håndvåpen ansvarlig om å ringe meg tilbake så fort han blir ledig... Jeg venter fortsatt... Det er mulig det er jeg som er utålmodig, men det er ei grense for hvor lenge jeg gidder å kødde for å få bruke 10000 kr i en butikk... Spora kansje litt av her nå... Plan B, kjøpe brukt. Fant en strøken 629 6 tommer til en grei pris her på kammeret, som vil få nye sikter og et lengre løp. Baksiktet blir nok et LPA-txt, når det gjelder front siktet så er jeg litt usikker, men har sett litt på weigans system med utskiftbare blader, er det noen som har erfaring med dette? Løpet blir et LW på noe rundt 8 tommer, men er usikker på profilen på løpet, er det noen som har noen tips? Gjerne bilder..
  24. Det skal jeg huske på.. Vi skal ha årsmøte i februar så jeg regner med det blir en avklaring da.
×
×
  • Create New...